Öngyilkos lett Rózsa Milán aktivista

2014. november 07. 11:58

Barátai szerint csütörtök este véget vetett életének Rózsa Milán aktivista, az utóbbi időszak ellenzéki tüntetéseinek egyik szervezője. Rózsa Milán 26 éves volt.

2014. november 07. 11:58

Rózsa Milán haláláról barátai számoltak be a Facebookon

„Csütörtök este egy nagyon jó embert vesztettünk el Milán Rózsa személyében. Milán régóta küzdött a depresszióval, több alkalommal éppen csak hogy az életet választva. Végül tegnap este egy vonat vetett véget életének, vélhetőleg saját döntéséből. A rendőrség hivatalból vizsgálja az ügyet, több információ egyelőre nem áll rendelkezésre. 

Milán egy igaz szívű ember volt, aki mindent megtett azokért az ügyekért, amikben hitt. Félelmet nem ismerő igazságérzete mindennél előrébb való volt. Személyében a magyarországi aktivizmus egyik legértértékesebb embere, és sokunk számára egyik legjobb barátunk távozott. 

Emlékét örökké őrizni fogjuk. Kérünk mindenkit, hogy a helyzethez illő tapintattal viseltessen az emléke és gyászoló családja iránt.

Kalocsai Kinga és Kopiás Attila Steve”

Összesen 288 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2014. november 08. 06:32
"A LEGEGYSZERŰBBEN ÚGY TEHETED MEG FIDESZES TAPLÓK TÖRLÉSÉT, HA RÁMÉSZ A FIDESZ OLDALÁRA, MAJD A BAL OLDALON ALUL A KEDVELŐKNÉL LÁTOD PÁR ISMERŐSÖD FOTÓJÁT MELLETTE EGY KÉK +-jel ÉS EGY SZÁM. NA ANNYIAN KEDVELIK! (meg fogsz lepődni kik súgnak rólad), AZTÁN KLIKK A SZÁMOZÁSRA ÉS SZÉP LASSAN EGYENKÉNT AZ ISMERŐS GOMBRA NYOMVA a lenyíló ablakban válaszd az ELTÁVOLÍTÁS AZ ISMERŐSÖK KÖZÜL! Somssich Sarolt" Te kis rendszergazda,Bokros Taplót is tudnád törölni?
Aaronboy
2014. november 08. 01:37
Hááát... nem könnyő az embernek szembenézni a lekiismeretével. Már akinek van, ugye?! Milánnak, most már tudjuk, volt. Nyugodjon békében!
tevevanegypupu
2014. november 07. 23:20
Beteg volt, nem tudtak segíteni..mélyen depressziós emberen nem nagyon lehet. Legfeljebb klinikán őrizhették volna..ezekbe a tüntetésekbe már nem lett volna szabad engedni.De gondolom nem nagyon érdekelte, hogy mit mondanak..26 éves évesen is érezheti valaki úgy, hogy nem tudja elviselni az életet. Nagyon szomorú.
Szabó Tibor
2014. november 07. 23:14
Akartam mondani skizofrén..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!