Újra tüntettek az internetadó ellen

2014. október 28. 18:11

A vasárnapi tüntetés után kedden újra utcára vonultak az internetadó ellenzői: ezúttal is a József nádor téren gyülekeztek a demonstrálók. A rendezvény hivatalosan Várady Zsolt iwiw-alapító beszédével kezdődött, majd Füzessi Károly szólalt fel. A demonstrálók ezután elindultak, a 0 kilométerkőhöz vonultak az Erzsébet hídon, majd a Lánchíd utcán keresztül. A tüntetés itt hivatalosan véget ért, de több mint ezren átvonultak a Kossuth térre.

2014. október 28. 18:11

 

Összesen 618 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fox
2014. október 29. 10:39
Egyébként engem őszintén nem érdekel az a havi talán pár száz forint, az bosszant a netadóban, hogy Orbánnak ezzel az ügyes ötletével sikerült föltámasztania az éppen kihaló ellenzéket. A szánalmas Humán Platformon talán ezren se lettek volna, ha nincs ez, és minden bizonnyal föladták volna egy időre. Így azonban vérszemet és újult erőre kaptak. Bravó! És noha Orbán nyilván gondolkozik előre, szerintem ilyen hisztivel ő se számolt, érdeksérelemmel igen, néhány száz anonymousos hülyegyerek marginális dzsemborijára feltétlenül számított. De hogy a semmiből ekkora zúgolódó tömeg bújik elő hirtelen, arra nem biztos.
tamas222
2014. október 29. 10:34
Bocsi jogos,15 eur 1500 perc,1500 sms,1500 mb,sajnos nem néztem.
császár
2014. október 29. 10:24
Amint már mondtam, Viktor nem tévedhet. Ha vonat jön szembe, akkor sem tér ki. Sajnos a szerencse megint csak vele van, mert ez társaság sem rendelkezik normális vezetővel. Ha ugyanis O adót kellene fizetni, akkor nem lenne szolgáltató, tehát internet sem. Ha már szónokol, ne mondjon nagy pátosszal hülyeséget az ember! Eddig is fizettünk az internetért, még annak adótartalmát is.
Kal
2014. október 29. 09:45
Hibát hibára halmoz a Fidesz. Vajon miért teszi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!