Hokidöntőt néz Orbán a '94-es választások estéjén

2014. szeptember 14. 10:07

Tegezi Orbánt a riporter az 1994-es választások estéjén, amikor a pártelnök a jégkorong-világbajnokság döntőjét nézte.

2014. szeptember 14. 10:07

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke az 1994-es választások első fordulóján, május elsején este a jégkorong-világbajnokság döntőjét nézte a Fidesz-székházban, és a végül kikapó finneknek drukkolt. Hogy miért néz ilyenkor meccset, arra a kérdésre azt válaszolta: hozzátartozik a bioritmusához, és akkor is ezt nézné, ha kalapácsok potyognának az égből. Hozzátette, hogy a szocialisták nagy győzelmét biztos meg tudták akadályozni, és meglepődne, ha nem kettőznék meg a mandátumaik számát, ami 44 képviselőt jelentett volna az 1994-1998-as parlamentben; végül csak 20 mandátum jutott akkor a Fidesznek. Kordokumentum videó, ráadásul a riporter tegezi Orbánt. Hogy a pártelnök ezen az estén hokidöntőt nézett, az a politikát nyomon követők számára ismert legenda, de most a gorilla videós talált erről egy felvételt is.

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bunko_jobbos
2014. szeptember 15. 21:36
A görény Magyar Narancs meg azt írta, hogy Viktor este hokizott. Mondjuk bementünk a haverokkal a Fidesz-központba (előtte találkoztunk a Magyar Bálint-Pető Iván párossal, ott vigyorogtak a Hősök terén a kocsiban, pont pirosat kaptak, mikor elmentünk mellettük), szóval bementünk, de olyan volt a hangulat, mindegy, szar volt, na.
Tintamin
2014. szeptember 15. 01:21
Ja, és kisajátították a "nemzet" szót ("nemzeti oldal": a másik meg a nemzetietlen?), és díszletnek és lábtörlőnek használják a történelmi egyházakat. Az ún. "lehallgatási ügy"-re emlékszünk? Amikor nagy felháborodással bedobta Viktor, hogy őket a gaz komenisták legallgatták? Aztán kiderült, hogy mégse. Nabumm. Aztán jött az a giccses, nemzeti-keresztényi pátosz, amitől felfordul az ember gyomra. A modernizmus, a progresszió pedig elmaradt, mert nem az a lényeg, hogy mi lesz az országból, hanem hogy mennyi kerül a zsebbe. Nekik.
Tintamin
2014. szeptember 15. 01:18
Amikor még értékrendje volt ennek a pártnak. A választások után Kövér azt mondta, hogy elég volt a baloldalon, ott nagy a tolongás, áttérnek a jobboldalra, ott felszívják a széteső MDF-szavazókat, és 98-at nyerik. Ja, hogy az egy teljesen más világ? Ja, hogy csak a hatalom érdekli őket, az ún. "értékrend" elcsépelt hülyeség, mert a birka nép úgyis a kezükből eszik majd? Nabumm, az a lényeg, hogy a hatalom meglegyen, a gerinc a koleszban maradt, felnőtté váltak.. És így is lett. A birka nép már nem gondolkodik, csak megy a pásztor után, képtelenek gondolkodni, a vakhit mindent legyőz.
Apáczai
2014. szeptember 14. 20:12
"Tegezi Orbánt a riporter" Sok az olyan sűltparast manapság is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!