Fura indokkal zavarná el a közéletből Kósát a DK

2014. július 16. 14:57

A DK egyik debreceni politikusa úgy véli: Kósa Lajosnak és Halász János volt kulturális államtitkárnak azért kellene távoznia a közéletből, mert nem tettek meg mindent azért, hogy Debrecenben maradjon a teljes Munkácsy-trilógia.

2014. július 16. 14:57

A közéletből való távozásra szólította fel Kósa Lajos debreceni polgármestert és Halász János volt kulturális államtitkárt a Demokratikus Koalíció helyi képviselője a Munkácsy-trilógia ügye kapcsán szerdán sajtótájékoztatón. Varga Zoltán szerint a fideszes országgyűlési képviselők felelőssége elvitathatatlan ebben a kérdésben, és a Krisztus Pilátus előtt című kép Kanadába szállítása azt bizonyítja, hogy Debrecen „felkent” képviselői nem képviselik saját városuk érdekeit.

Kósa Lajos egy nappal korábban közleményben cáfolta, hogy nem tettek semmit a Munkácsy-trilógia egyben tartásáért és a helyi politikusok összefogását sürgette az ügyben.

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2014. július 16. 19:47
Mert ők megvették ama 8 év alatt, vagy tévedek?
Vadjoe
2014. július 16. 17:59
Ez a DK tényleg egy agresszív, militáns banda, mellettük az Együtt-PM szelíd báránynak tűnik. Úgy látszik a kádárista izomnyuggerek tényleg Feri mögé állnak be, a liberálisok meg inkább az Együtt-be. Tisztára, mint anno az MSZP / SZDSZ.
Kárpáti Zoltán
2014. július 16. 17:40
Azt ígérte nyáron meglesz. Még van másfél hónapja.
heep
2014. július 16. 16:43
Tényleg csak ennyi telik a DK-tól? Hihetetlen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!