A rezsiharc bűze

2014. január 11. 16:03

Úgy még a nyilvánvalóan a multik szekerét (pardon: kukásautóját) toló szocialisták is tudnának rezsit csökkenteni, hogy ezentúl kevesebbet kell fizetni a szemétszállításért, csak éppen nem lesz.

2014. január 11. 16:03
Tóth Levente

De az ember alkalmazkodik a körülményekhez, az önkormányzati újság egyik hátsó lapján rábukkantam a vonatkozó hírre. Az ebben közölteknek megfelelően, jó állampolgárként jártam el, és hétfőn kitettem a szemetet. Hiába. Egy nálam türelmetlenebb utcatársam felhívta az új szolgáltatót, hogy mi lesz már. Ott nagyon meglepődtek, mert a térképen szereplő utcánk létezéséről nem volt tudomásuk, de megígérték, hogy másnap elviszik a szemetet. Azóta reggelenként bizakodva kiteszem a kukát, este pedig szomorúan visszahúzom. (…)

Azt már fel sem veszem, hogy a településünkön a szelektív hulladékgyűjtés hónapokkal ezelőtt megszűnt, a nyilván pályázati pénzből felépült hulladéksziget bezárt. Így a szelektív hulladékgyűjtésre végre-valahára rábírt lakosok dobálhatják újra a kukájukba a papírt, üveget és műanyagot. Ebből nemcsak az következik, hogy több szemetet kell elszállítania a katasztrófavédelem által kijelölt szállítónak, hanem az is, hogy mindez valójában drágább lesz, hiszen nagyobb kukát kell rendelni a több szemétnek. Hacsak nem azt csinálják a lakók, amit én: beviszem a szelektív hulladékot az agglomerációból Tarlósnak, megkeresve a fogyatkozó budapesti hulladékszigetek valamelyikét.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballibbukás 2014
2014. január 12. 08:46
Szégyelld magad Tóth Levente azért, amit a pénz miatt a Népszaratságnál művelsz. Úgy látszik, a nógrádi parasztgyerekek is tudnak gátlástalanok és erkölcstelenek lenni havi kétmillióért.
kamasuka
2014. január 11. 21:20
A levélhamisítás és a bajnai kamuvideók nagymesterei megszólalnak?
atila68
2014. január 11. 19:41
Az első mondat értelmetlen. Innen minek olvasnám tovább?
mustarharmas
2014. január 11. 19:03
Tisztára olyan a feje ennek a fickónak, mint Kamenyevé.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!