Itt a közös ellenzéki lineup Kunczétól Gyurcsányig

2013. október 21. 21:04

Október 23-án mindenki beszédet mond, aki egy kicsit is számít az ellenzéki térfélen: Kuncze Gábor, Bokros Lajos, Bajnai Gordon, Juhász Péter, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea, Ungár Klára és Mesterházy Attila szól majd a korszakváltásról.

2013. október 21. 21:04

A hvg.hu megtudta az október 23-i közös ellenzéki tüntetés szónokainak névsorát, melyen az LMP-n, a Jobbikon és a 4K!-n kívül gyakorlatilag minden ellenzéki csoportosulás részt vesz. Az első beszéd Juhász Péteré (Együtt-PM Szövetség), majd sorrendben Bajnai Gordon (Együtt-PM Szövetség), Ungár Klára (Szabad Emberek Magyarországért Liberális Párt), Bokros Lajos (Modern Magyarország Mozgalom), Kuncze Gábor (Szabadelvű Polgári Egyesület), Gyurcsány Ferenc (Demokratikus Koalíció), Fodor Gábor (Magyar Liberális Párt), Szabó Tímea (Együtt-PM Szövetség) és Mesterházy Attila (Magyar Szocialista Párt) szólal fel a Műegyetem rakparton szerdán délután két órakor a közös ellenzéki tüntetésen.

Összesen 169 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DFK
2013. október 22. 12:31
Csupa vállalhatalan arc. Kuncze, aki Révész Mártiriuszozott? Egy bunkó.Bokros, aki még Panamában sem járt egyetemre? A helytartó. Bajnai, a libatolvaj? A helytartó 2. Juhász Péter, a droglobbista? Fehér ember pofán verné. Gyurcsány? No comment. Fodor Gábor, az áladjunktus? "Géniusz". Szabó Tímea, a mandátum-tolvaj? A "gerinc". Ungár Klára? WTF? Mesterházy, aki Gyurcsány államtitkára volt? A "megújúló".
kariton
2013. október 22. 12:15
- Kuncze Gábor, a műzsidó - Bokros Lajos, a panamai lopott diplomás - Bajnai Gordon,a gyilkos libás - Juhász Péter,az idióta droglobbista - Gyurcsány Ferenc,ügy hülye, ahogy van - Fodor Gábor, a hajléktalant felpofozni akaró ``toleráns`` liberális - Szabó Tímea, a pesti villás parasztlány - Ungár Klára, egy leszbikus zsidó - Mesterházy Attila, a pökhendi kis Kun Bála Még a szegedi Csillagból is különb bandát lehetne összeszedni.
Kvasztics Fedor
2013. október 22. 11:09
"... Kuncze Gábor, Bokros Lajos, Bajnai Gordon, Juhász Péter, Gyurcsány Ferenc, Fodor Gábor, Szabó Tímea, Ungár Klára és Mesterházy Attila szól majd a korszakváltásról." Ezzel a névsorral korszakváltás?
tevevanegypupu
2013. október 22. 10:15
Nagyszeru lesz. Kizarolag fidesznek segitenek ha felszolalnak ezek az emberek..Szoval csak rajta, minel hosszabban beszeljenek es mind, ha szabad kerni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!