Félórás áramszünet volt a vívó-világbajnokságon

2013. augusztus 05. 16:45

A csoportasszókhoz készülődtek a női párbajtőrözők a budapesti vívó-világbajnokságon, amikor kialudtak a lámpák a SYMA Csarnok B termében, emiatt késett a hétfői harmadik versenyszám rajtja. A kényszerszünet mintegy fél órán át tartott.

2013. augusztus 05. 16:45
Csampa Zsolt, a hazai sportági szövetség elnöke a sajtó képviselőinek jelezte, hogy nem a szervezéshez kötődik a műszaki hiba, az elmúlt időszakban többször volt áramszünet a kerületben. A problémát a Nemzeti Sportközpontok vezetősége már korábban jelezte az áramszolgáltatónak. Farkas Dávid, a vb kommunikációs vezetője elmondta, hogy mindössze egy asszó szakadt félbe, a női tőrözők selejtezője ugyanis addigra már majdnem teljesen véget ért.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obulus
2013. augusztus 05. 17:57
Ez gyakori jelenség lesz az idióta rezsicsökkentésnek nevezett kampány miatt, a szolgáltatóknak kevesebb pénze marad a karbantartásra, és munkásból is kevesebb lesz, mert el kell bocsátani embereket azért, hogy ne legyenek vesztességesek.
*ufó*
2013. augusztus 05. 17:48
a párbaj nem jár egyedül :)
hümmögő
2013. augusztus 05. 17:12
Mert Magyarország jobban teljesít! Hm!
kuwiq
2013. augusztus 05. 16:51
Az energiaszolgáltatás szerencsére hozzáértő kezekben van, az elmü német tulajdonosa garantálja a minőségi, javuló színvonalat ezen az elmaradott, fél-ázsiai vidéken! Érdekes módon Németországban az RWE által kiszolgált területen világversenyen még nem jegyeztek fel több órás áramkimaradást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!