Átlátszó: orosz szerveren a „köcsöglista”

2013. július 05. 16:06

Az Átlátszó kiderítette: a Deres.TV és a Szent Korona Rádió orosz szerveren üzemel.

2013. július 05. 16:06

Az Átlátszó posztjából kiderül, hogy ugyan a „köcsöglistát” elkészítő Deres.TV szigorúan őrizni próbálja készítői anonimitását – azaz igénybe veszik a kuruc.info-t is láthatatlanná tevő Cloudflare és Domain By Proxy szolgáltatásait –, a levelezési rendszerüket nem védik olyan nagy erőkkel.

Így az Átlátszó néhány lekérdezést követően kiderítette, hogy az e-mailszerverüket egy moszkvai távközlési cégnél fizették elő. „Talán ez lehet az oka, hogy ezek a nemzeti radikális portálok előszeretettel szemlézik az Oroszország Hangja orosz állami propagandaportált is” – írja az Átlátszó.

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nucklear3
2013. július 05. 23:28
Nem értelek : Mért lenne probléma hogy orosz szerveren fut? A kommunizmus-ellenességet se lehet felhozni, ugyanis a Szovjetunió '91-ben megszűnt, és Oroszország ma nem éppen Izreal pajtársai közé tartozik ;)
Nosam
2013. július 05. 21:54
http://www.youtube.com/watch?v=akN-t4_to8Q Így talán már érteni fogod ezt a videót is.
nucklear3
2013. július 05. 21:53
Ja igen,és mi az hogy fajmagyar?
Anonymtalan
2013. július 05. 21:52
Muhhaha, a Kurucz.info amcsi szerveren fut. Két zsidózás és amcsizás között ezt nem ártott volna megemlíteni az olvasóinak. Aprópó ennek a tükrében semmi meglepő sincs ezen honlapok ruszki szerveren való futásában, sőt még izraeli szerveren való futáson sem lennék meglepődve. ;) Más: "Két moszkvázás és komcsizás..." Moszkva ma már nem komcsi, csak jobb ha tudod... "Mondjuk azok így is csüngenek a szlovákrendszámos Bayeren." Bayer Gyurcsány alatt volt szlovák rendszámos, hallgatva a főnököd el lehet innen menni javaslatára. Kicsit outdated infóid vannak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!