Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Szebeni István utálja, hogy csúszik a kibaszott híradó

2013. május 15. 08:30

Felfüggesztették az MTV műsorvezetőjét, mert káromkodott a felvétel alatt. Szebeni István többet nem kerülhet képernyőre a csatornán.

2013. május 15. 08:30

„Úgy utálom ezt, hogy tíz perccel átcsúszik ez a kibaszott híradó, és itt ezzel kell szórakozni. Nem baj, az a lényeg, hogy az Aranyág az még időben lemegy előttünk, vagy Aranyvessző, vagy...”, mondta hétfő este a Híradó műsorvezetője.

Szebenit az bosszantotta fel, hogy a műsor átcsúszott éjfél utánra, így a Szita Bence gyilkossági tárgyalásáról szóló riportban nem a holnap, hanem a ma szót kellett volna használnia.

Az MTVA kedden közölte, Szebeni Istvánt felfüggesztették, és az ügyet gyorsított eljárás keretében vizsgálják. Közlésük szerint a műsorvezető nem szerepelhet többet a képernyőn, továbbá súlyos következményeket ígértek annak a szerkesztőnek is, aki az anyagot adásba engedte.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2013. július 16. 10:04
Papp Dániel viszont továbbra is marad. Szánalmas.
mickamakka
2013. június 03. 23:12
vazze, ez nem élőben ment, szebeni otthon volt. miért is őt rúgják ki? bezzeg, ha hírt hamisított volna, vagy nemkívánatos személyt retusál ki, vagy újságíróhoz nem méltó módon kérdez, akkor maradhatna. sőt.
Steppenwolf
2013. június 03. 23:12
Nálad valamikor nagyon megborult valami, igaz, májkrém?
Ultima Ratio
2013. június 03. 23:12
Nevetségesen túllihegték. Ezért kirúgni? Legfeljebb a szerkesztőt kellene leszidni, aki elkiáltotta magát, hogy "megáll".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!