Rövidítene a kormány a várólistákon

2013. április 16. 12:01

Egyes beavatkozásokra hosszú éveket kell várni. A kormány most plusz pénzt adna a kórházaknak, hogy rövidüljenek a várólisták.

2013. április 16. 12:01

A Budai Egészségközpont főigazgatója szerint várólista azért van, mert nincs elég pénz a műtétekre, pedig kapacitás lenne rá. 

A kormány lépéskényszerben van, mivel októbertől bárki elvégeztetheti külföldön a műtéteit, ha legalább már fél éve várakozik, és az államnak azt is ki kell majd fizetnie részben vagy egészben.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Potymog
2013. április 16. 18:59
És kötelezzék az orvosokat, hogy vegyenek fel mindenkit a várólistára! Nem egyszer találkoztam olyannal, hogy egyszerűen közölték a páciensekkel, hogy betelt a várólista, három hónapnál tovább nem jegyeznek elő senkit vizsgálatra, jelentkezzenek a következő hónap elején. Ez nem ellátás!!!
micream
2013. április 16. 18:36
rövidítene, meg csökkentené, csupa feltételes mód. amikor az alkotmánybíróságot, vagy a médiatörvényt csinálták, egyszer sem feltételes módban beszéltek róla, hanem megszavazták azonnal. a baltás mondta még a szociknak egyszer, hogy az adócsökkentés csak kormányzati akarat kérdése, ha akarják, akkor megcsinálják. most meg megy a feltételes mód, hogy csökkentenék a rezsit, a sorban állást, stb stb. csökkentsék akkor!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!