DTK: Nem megyek bele nyilatkozatháborúba

2013. január 06. 11:55

Nem D. Tóth Kriszta, és nem is műsorának stábja hozta nyilvánosságra a műsorvezetőnő munkatársainak írt levelét – szögezte le Facebook-üzenetében DTK, megjegyezve: nem megy bele „nyilatkozatháborúba” az MTVA-val, hétfőig nem foglalkozik nyilvánosan az üggyel.

2013. január 06. 11:55

D. Tóth Kriszta szombaton levélben tájékoztatta közvetlen kollégáit arról, hogy kezdeményezi munkaviszonya felbontását a Médiaszolgáltatás és Vagyonkezelő Alapnál (MTVA). Mint fogalmazott, „megnehezíti, egy idő után pedig ellehetetleníti a minőségi kreatív munkát az intézményi kiszámíthatatlanság, a koncepciótlanság, a szakmaiatlan döntések, a vezetők közötti, számunkra áttekinthetetlen harcok, a kapkodás”.

Az először a Hír24-en megjelent levélre az MTVA gyorsan válaszolt. Beszámoltak róla: „az MTVA vezetése hetek óta folyamatosan egyeztet D. Tóth Kriszta műsorvezetővel műsora folytatásáról és a közmédiában várható jövőjéről”. Leszögezték: „az MTVA sajnálatos és nem túl elegáns lépésnek tartja, hogy kiszivárgott a műsorvezető »búcsúlevele«, amelyet stábjának írt. Az MTVA tartja magát ahhoz a pénteki megállapodáshoz, hogy hétfőn - a D. Tóth Krisztával előre egyeztetett beszélgetés után - tájékoztatja a nyilvánosságot.” Az Alap nem tartja kizártnak, hogy „D. Tóth Kriszta a kiszivárogtatással a médián keresztül kívánt nyomást gyakorolni a döntéshozókra”, illetve hogy „esetleg egy másik televíziós csatornánál kívánja folytatni pályafutását.

DTK érdemben nem válaszolt az MTVA közleményére, Facebook-oldalán azonban azt írta: „nem megyek bele nyilatkozatháborúba”. Leszögezte emellett, hogy levelét nem ő, és nem is munkatársai szivárogtatták ki, hanem ahogy azt a Hír24 is megírta: külső forrásból kerül nyilvánosságra az üzenet. Úgy fogalmazott: „részemről a dolog hétfőig lezárva”.

A Bors vasárnap úgy értesült, DTK felmondásával A Dal című műsor, az Eurovíziós Dalfesztivál válogatójának vezetésétől is eleshet. A bulvárlap arról is beszámolt: a műsorvezetőnő az utóbbi hetekben stresszes volt, többször dohányozni is látták.

A DTK Show másfél évvel ezelőtt indult az m1-en, és bár alkalmanként megelőzte a kereskedelmi csatornák azonos idősávban futó műsorait, átlagosan csak 8 százalékot teljesített a teljes lakosság körében.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tetigi
2013. február 05. 15:53
Nem túlzás, hogy már a harmadik poszt foglalkozik ezzel a libával, meg a munkaügyi viszonyaival? Amikor a „Búcsúlevél” címet olvastam, először arra gondoltam, hogy megtalálták valaki ridiküljét a Szabadság híd közepén a korlát lábánál, és valami részvétfélét éreztem. Mostanra ez az érzés az ellenkezőjére váltott.
GáborGábor
2013. január 07. 23:10
idézet: "DTK, megjegyezve: nem megy bele „nyilatkozatháborúba” az MTVA-val, hétfőig nem foglalkozik nyilvánosan az üggyel." hát ennyire ostoba szegénykém... ha valaki nem megy bele nyilatkozatháborúba, akkor hétfő után sem nyilatkozik... ez így olyan, mint gyurcsány 1 hetes éhségsztrájknak nevezett léböjtkúrája volt...
citizen queen
2013. január 07. 23:04
A Maradj Talpont mondjuk sajnálom ha megszűnik, a DTK-showt viszont nem. Ma este egyébként a Király beszédét fogom megnézni az egyesen - ugyanebben az időpontban a tv2-őn valami zs-kategóriás amcsi vígjáték fut. (Utána viszont egy jó film következik, kár, hogy a hülye reklámokkal élvezhetetlenné fogják szabdalni.) A kertévék gagyi show-műsorainál,és fókusz, aktív, meg frizbi-szintű celeb-pátyolgató műsorainál sokkal színvonalasabb a köztévé, de természetesen nem kötelező nézni. Ne nézd meg például a Király beszédét, mer'így leszel kemény bal-libbant faszagyerek, aki jól kicsesz a Zorbánnal. :D
radical
2013. január 07. 23:04
Kit érdekel ez a liberális gondolkodású agymosott nő meg az ocska műsora! Én képernyőre nem engedtem volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!