Kúria: Továbbra is ki kell takarni a rendőrök arcát

2012. december 03. 08:38

Továbbra is ki kell takarni a rendőrök arcát a médiában a Kúria döntése értelmében. A Főszerkesztők Fóruma szerint ez szembemegy az európai normával és korlátozza az átláthatóságot.

2012. december 03. 08:38

A magyar rendőrök arcát ezentúl is csak személyes hozzájárulásukkal mutathatja a média, a beleegyezés azonban nem jellemző. Az utóbbi időben több hatósági személy is feljelentést tett, amiért nem takarták ki a felvételeken.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalmazott tanár
2012. december 03. 21:15
Az arcát eltakarhatja, de a z azonosító kitűzőjét azt nem. 2006-ban is ez utóbbival sértet alapjogot a rendőrség.
birkakaka
2012. december 03. 19:17
Most betakarni vagy kitakarni?Ez itt a kérdés.
jacotey
2012. december 03. 11:41
Az rendben, hogy Weyernek ez a Főszerkesztők Fóruma volt a menekülőútvonal, miután leváltották az Origo éléről. Így főszerkesztő maradt, meg nem is, és ezzel a Főszerkesztők Fórumával lehet haknizni, kavarni, utazni, ahogy már az ilyen ügyeskedő médiazsidók szokták volt. De arról nem volt szó, hogy olyan barom lesz az egész, mint a Tasz. Nem kell újabb ügyeskedő, kavargép, bibsi-libsi-gittegylet, ami csak azoknak jó - lásd Tasz - akik benne vannak, egyébként súlyosan kártékony. Borókai és Gál Gyula hová tette az eszét, hogy becuclizta ezt a Weyer manipulációt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!