Feloszlatta magát Tiszabő önkormányzata

2012. december 29. 11:21

Feloszlatta magát pénteki rendkívüli ülésén Tiszabő képviselő-testülete; a döntés hátterében a polgármester és a testület tagjai közötti ellentétek húzódnak meg – írta szombati számában az Új Néplap.

2012. december 29. 11:21

A Jász-Nagykun-Szolnok megyei napilapban olvasható: nagy a probléma a településen, mert a helyi önkormányzat jóval korábban fizetésképtelenné vált, adósságrendezési eljárás alá vonták, pénzügyi gondnokot jelöltek ki és forgalomképes ingatlanjait átverésre bocsátották.

A bajt csak tetézi, hogy a Debreceni Törvényszéken nemrég kezdődött a tiszabői „szocpolos” lakásokkal történt csalássorozat miatti büntetőtárgyalás. A lakhelyelhagyási tilalom mellett szabadlábon védekező vádlottak között a polgármester, a jegyző és önkormányzati képviselő is szerepel – emlékeztet az újság.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2012. december 29. 14:09
Ez az a falu, ahol a lakosság 95%-a cigány és persze a vezetés is. Itt látszik mit tudnak kezdeni magukkal, ha nem folyik számolatlanul a píz.
kukagyerek
2012. december 29. 11:43
Milyen származású a polgármester? mszp-s, vagy fideszes? Vagy független? Ami azt jelenti, hogy hol mszp-s, hol fideszes.
Nannyó
2012. december 29. 11:39
Bűnöző az egész falu?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!