Beismerte tettét a püspökladányi gyilkosság gyanúsítottja

2012. november 01. 12:08

Részletes beismerő vallomást tett a szerdai püspökladányi gyilkosság 17 éves gyanúsítottja, a rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön.

2012. november 01. 12:08
Vezendi Jánosné őrnagy elmondta: a 17 éves gyanúsított a 18 éves férfival egy múltbéli sérelem miatt veszett össze. A szóváltás odáig fajult, hogy a nála lévő késsel halálosan megsebesítette vitapartnerét. A fiatalember a késelés után elmenekült a helyszínről, de még szerdán feladta magát, miután megtudta, hogy a rendőrség nagy erőkkel keresi.
 
A gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, és kezdeményezte előzetes letartóztatását. Ellene emberölés miatt indítottak eljárást – tette hozzá a szóvivő.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dávid
2012. november 01. 14:54
Kuruc.infon ott a lènyeg, ott nem ilyen szemérmesek. Fotok is vannak.
nyugalmazott tanár
2012. november 01. 13:03
Gyilkolásra alkalmas késsel közlekednek az emberek az utcán? Mióta?
4ttil4
2012. november 01. 12:43
"Akinek leszúrták a fiát, az helyi maffiózó. A nevét mindenki ismeri, nem lényeg a téma szempontjából. Igen, cigány alvilági figura. Kábítószer-terjesztés, futtatás, védelmi pénzek. A fia is már többször került összetűzésbe a hatóságokkal, volt elítélve is, letöltendője még nem volt. Lopott, verekedett, terrorizált másokat. Aki szúrt, fehér, nehéz sorsú (szüleivel voltak gondok, nem akarom részletezni), csendes, de labilis, könnyen elszakad nála a cérna. A srácot rendszeresen zaklatták, csesztették a cigány fiatalok, köztük az áldozat is. Tegnap is ez történt, csak most elszakadt a cérna. Ennyi történt. Az elkövető fiú családja most igen nehéz helyzetben van, nem ők voltak a bűnösök, de könnyen rajtuk csattanhat az ostor, rajtuk lesz bosszú állva." http://kuruc.info/r/2/103417/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!