Orbán szerint a magyarokat a legnehezebb kormányozni

2012. október 07. 17:29

Egy brit lapnak nyilatkozva a miniszterelnök úgy fogalmazott: „talán a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet. Tízmillió szabadságharcos. Ennek vannak előnyei, de kormányzati oldalról ez nehéz”.

2012. október 07. 17:29

Szabadságharcos hagyományai miatt talán a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet – idézte Orbán Viktor miniszterelnököt internetes kiadásában a The Weely Standard című amerikai neokonzervatív magazin. „Magyarország a legtisztább létező példája annak, hogy hogyan viselkedik egy 21. századi konzervatív kormány akkor, ha akadálytalanul kormányoz” – írta a nyomtatásban október 15-én megjelenő cikk szerzője, Christopher Caldwell, a magazin vezető szerkesztője, aki azt elemezte, hogy joggal bírálja-e Európa a magyar kormányfőt. 

Talán a magyar a legnehezebben kormányozható nemzet. Tízmillió szabadságharcos. Ennek vannak előnyei, de kormányzati oldalról ez nehéz” – jelentette ki Orbán Viktor, aki hivatalában nyilatkozott a szerzőnek.

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. október 08. 09:22
Nehéz a magyarokat kormányozni, de van neki másik népe, legyen ő a Mózesuk nékik,vigye őket Kanadába, az Ígéret Földjére - hálánk örökké üldözni fogja érte.
sky.net
2012. október 08. 07:54
próbálna görögöt vagy franciát esetleg németet,arabot , zsidót tized ennyi megszorításért ,a képükbe szórt hazug aljasságért láncfűrésszel kergetnék itthon meg ? a súlyos megszorításokat pl gyakran szó nélkül tűrik , a pofátlannál pofátlanabb gyakran aljas és nyomorult kormányfők és hatalmi bűnbandák majomszínházát mesedélutánjait szintén. sőt életfeltételeik tulajdonképpen évszázadok óta tartó tönkretételéhez , néha még tapsolnak is. nehéz , nehéz ja ki akart hatalmat minden áron? ki hazudta éjjel és nappal hogy majd számonkérjük számonkérjük számonkérjük miközben pontosan tudta hogy nem fogja ?
brabant89
2012. október 08. 00:13
Hát megértem, nem nagyon megy a kormányzás Orbán Viktornak. De biztos, hogy azért, mert nehezen kormányozható Magyarország lakossága?
brabant89
2012. október 08. 00:12
Istenem, milyen hülyeségeket tud mondani a miniszterelnökünk. Tehát szerinte a zsidó származásúak, a cigányok, és minden ballib is szabadságharcos (máskülönben nem jön ki a 10 millió) :)))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!