Már jár a lakhatási támogatás

2012. október 02. 11:06

Hétfőtől kaphatnak lakhatási támogatást azok, akik lakóhelyüktől messze találtak munkát.

2012. október 02. 11:06

Az RTL Klub híradójából kiderül, hogy a lakhatási támogatás feltételei nem könnyűek, és nem is jár alanyi jogon a segítség.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szabo.renata
2012. október 02. 16:56
Kurvára elegem van már hogy mindig azt hallom hogy ilyen meg olyan támogatások kinek járnak. Tudom jól hogy ezt mindet én fizetem, az én fizetésemből rabolja el az állam azt amit az élősködőknek ad. Én is Pestre költöztem Szegedről mert itt volt munka. Más miért nem tud odaköltözni? Pusztuljatok paraziták.
szabo.renata
2012. október 02. 16:53
Faszért nem lehet odaköltözni ahol a munka van... miért megint én fizetem hogy más nem bír elköltözni? Mi közöm nekem ahhoz hogy ő hol talált munkát? Miért én fizessem az utaztatását? Amerikában a legtermészetesebb dolog a világon hogy a paraszt 5 ezer kilóméterrel messzebbi államba költözik ha ott kap munkát. Faszt sem érdekli hol él.
ketroot
2012. október 02. 14:54
Ez az "intézkedés" is frankón szocialista felfogással született.
Akitlosz
2012. október 02. 14:17
A cél jó, az eszköz kevés. Miért kell regisztrált munkanélkülinek lenni ehhez a támogatáshoz? Ez tényleg csak kirakat intézkedés, ahogyan mmiska hozzászóló is mondja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!