Házi őrizetet rendeltek el Biszku Béla ellen

2012. szeptember 21. 15:03

A Fővárosi Törvényszék házi őrizetre szigorította a Budai Központi Kerületi Bíróság (BKKB) egy héttel korábban, szeptember 10-én hozott határozatát.

2012. szeptember 21. 15:03

A Fővárosi Törvényszék most kedden meghozott határozata lényegesen szigorúbb a BKKB döntésénél, amely lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el.

Az mno.hu úgy tudja, hogy az őrizet helyéül egy fővárosi kórházat jelöltek ki. Zámbó Gyula – Biszku védője – a döntést megfellebbezte, mivel nem ért egyett a kórház kijelölésével.

Zámbó Gyula azt is elmondta: megítélése szerint a nyomozást még az idén befejezheti az ügyészség, addig azonban valószínűleg sort kerítenek Biszku részletes, személyes meghallgatására – írja a lap.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Trükkök Százai...
2012. szeptember 21. 17:32
-"Tessék szépen ágyban maradni Béla bácsi! Így határozott a főorvos úr" - meg a Fővárosi Törvényszék. Jóhogynemmá' halála után ítélik 'szobafogságra'.
nyugalmazott tanár
2012. szeptember 21. 17:24
Ami késik, nem múlik. El kell jönnie az igazság pillanatának is. Megbocsájtás pedig csak ott lehetséges, ahol megtörtént a bűnbánat és a bocsánatkérés. Ezek a gazemberek e tekintetben szóba sem jöhetnek. Nem is értem, hogy lehet egy ilyen mértékű és súlyos ügyben az életkorával mentegetni az elkövetőt.
kukagyerek
2012. szeptember 21. 16:17
"Házi őrizetet rendeltek el Biszku Béla ellen" Az orbáni cinizmus! "Házi őrizet" :)) Eddig is volt neki, csak úgy hívták, hogy személyi védelem.
kjkj945
2012. szeptember 21. 16:10
"kórház kijelölésével." Fegyház jobb lenne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!