Elnök lett az Origo volt főszerkesztője

2012. május 11. 19:26

Weyer Balázst, az Origo volt főszerkesztőjét választotta elnökének a Főszerkesztők Fóruma május 11-én. Weyer már az egyesület létrejöttében kulcsszerepet játszott.

2012. május 11. 19:26

Weyer Balázst, az Origo volt főszerkesztőjét választotta elnökének a Főszerkesztők Fóruma május 11-én. Weyer a hattagú elnökség mellett dolgozik majd a januárban alakult egyesület élén. Az alapítók a közgyűlésen az egyesület alapszabályát is elfogadták – olvasható az e-MaSa oldalán.

Az elnökség tagjai Weyer Balázs mellett: Borókai Gábor (Heti Válasz), Győrffy István (Veszprémi Napló), György Bence (TV2 Tények), Mészáros Zsófi (Index), Murányi Marcell (Blikk) és Szigeti Péter (Kreatív).

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pikkpakk
2012. május 12. 11:48
Hát le kell ,hogy lombozzalak ...A legolvasottabb ma Magyarországon az Origó...utána az Index..a többek meg a béka segge alól követik őket...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!