Lemondott a felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár

2012. január 05. 15:50

Távozott posztjáról Dux László, felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár.

2012. január 05. 15:50

Lemondott posztjáról Dux László felsőoktatásért felelős helyettes államtitkár – erősítette meg az Index információit a Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatási államtitkársága. A lemondás okáról azt közölték, hogy Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár eredetileg is abban állapodott meg Dux Lászlóval, hogy a helyettes államtitkár az új felsőoktatási törvény megalkotásáig vállalja a feladatot, azután pedig visszatér az egyetemi katedrára. Azt egyelőre nem lehet tudni, ki követi őt a poszton.

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pirosz-szka
2012. január 05. 16:22
Kedves, Lefelé fordított hüvelykujj! Érintett vagy? A Nemzeti Erőforrás Minisztérium oktatási államtitkársága a munkahelyed? Na, akkor Téged nem fog földhöz verni a 27 %-os ÁFA. Diszlájkolhatsz újra.
gentry
2012. január 05. 16:21
Gondolom ez a fazon is a normálisabb kormánytagok közé tartozott.
Pirosz-szka
2012. január 05. 16:14
"Azt egyelőre nem lehet tudni, ki követi őt a poszton." Miért kellene helyette bárkit is kinevezni? A feladatra kreáltak egy posztot, a feladatot elvégezte, a juttatást érte felvette, kész, vége, hatszáz. Új feladat nincs, a szokásossal meg csak-csak megbírkózik a minisztérium nem túlságosan alulfizetett csapata.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!