Lecsukná az Orbán-szimpatizánsokat az SNS

2012. január 23. 14:11

Ha az SNS-é lenne a szlovák belügyi tárca, akkor őrizetbe vennék azokat a szlovákiai magyarokat, akik részt vettek a szombati budapesti békemeneten.

2012. január 23. 14:11

Szomorú, hogy Dunaszerdahelyről autóbuszok indultak Orbán támogatására. Ha az SNS-é lenne a belügyminisztérium, ezeket az embereket 48 órára őrizetbe vennénk, és megvizsgálnánk, hogy nem követték-e el a hazaárulás bűntettét” – jelentette ki hétfőn Andrej Danko, az SNS alelnöke, írja a Parameter.sk. Dankonak nem tetszettek a „Köszönjük Viktor! Felvidék üdvözöl! Köszönjük az állampolgárságot”-feliratú transzparensek sem.

Az SNS alelnöke szerint senki nem kételkedik már abban, hogy Orbán Viktor egy kelet-európai diktátor, aki megvezeti saját embereit és tönkreteszi az országot. Felháborítónak tartják, hogy Mikuláš Dzurinda nem foglalkozik az üggyel. Iveta Radičovát pedig azért kritizálják, mert szerintük az képtelen elmagyarázni Brüsszelben, mit művel Orbán a térségben.

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
magnamater
2012. január 23. 17:17
Igazán megható, hogy a kivégzést most mellőznék.
Steppenwolf
2012. január 23. 16:50
Orbán diktátor, de Slota lecsukná azt, aki másként gondolkodik... Még jót is lehetne röhögni a paradoxonon, ha biztosan tudnám, hogy ez az elmeháborodott és pártja mire a lombok kizöldülnek, nem lesz újra kormányzati pozícióban.
Öreg
2012. január 23. 16:01
Minttha még emlékezhetnénk arra, hogy a magyar balliberálisok Bécsbe jártak tüntetni az emlékezetes koalició miatt. Ráadásul a Népszabi sem írt cikkeket arról, hogy az osztrák koalició Ausztria belügye./ Haider!/
Soma
2012. január 23. 15:54
Várom Cohn Bendit véleményét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!