Gasparovic: A múlt okoz problémát Szlovákia és Magyarország között

2012. január 03. 12:28

A szlovák köztársasági elnök szerint bár bizonyos területeken zavartalan Szlovákia és Magyarország együttműködése, mégis hazudnánk magunknak, ha azt állítanánk, hogy nincs a felek között semmilyen probléma.

2012. január 03. 12:28

Ivan Gasparovic szerint szerint bizonyos területeken zavartalan Szlovákia és Magyarország együttműködése: „A közös érdekek terén, legyen szó akár a gazdaságról, a külpolitikáról vagy a visegrádi együttműködésről, nincsenek problémáink. Problémák vannak azonban a történelmünkkel, mely a jelenben is megjelenik olyan vélemények formájában, amelyeket véleményem szerint ma már nehéz megvédeni” – mutatott rá a szlovák köztársasági elnök.

„Mindannyian hazudnánk magunknak, ha azt állítanánk, hogy nincsenek problémáink” – mondta Gasparovic abban az interjúban, amelyet a TASR közszolgálati szlovák hírügynökség hozott nyilvánosságra kedden.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2012. január 03. 14:52
Vissza a 41'es határokat!
pityesz74
2012. január 03. 13:44
Mocskos tetű, még ki meri nyitni a pofáját.Minden Magyar lakta területet vissza, amit igazságtalanul elraboltatok, plusz minden Magyar tulajdont is. Nem véletlenül ragaszkodtok tetvek a Benes dekrétumokhoz, mert ha kárpótolni kellene a felvidéki Magyarokat nem maradna csak egy pár hegyi kecskétek,meg a szaros gatyátok.
Szorgos Lajhár
2012. január 03. 13:30
Meg a jelen és a jövő.
Atisz
2012. január 03. 12:41
Egészen pontosan trianon és hazugságra épülő szlovák identitáskeresés, valamint a mindezekből fakadó szlovák történelemhamisítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!