Szól a katolikus rádió

2011. április 23. 12:30

Budapesten, a 102,1 megahertzes ultrarövidhullámon ismét hallható a Magyar Katolikus Rádió műsora, amely éjszaka kezdte meg a sugárzást.

2011. április 23. 12:30

A január közepéig országos közműsor-szolgáltatóként működő rádió a középhullámú sugárzás megszűnése óta folyamatosan, megszakítás nélkül készíti műsorait, melyek az elmúlt három hónapban műholdon, kábelhálózatokon, interneten, valamint a DAB+ kísérleti adásában voltak hozzáférhetőek.

Szombattól Budapesten a 102,1 megahertzes frekvencián a katolikus egyház által meghirdetett „család évéhez” szorosan kapcsolódó tematikával jelentkezik a rádió. A Magyar Katolikus Rádió továbbra is hitvallásának tekinti, hogy mértékadó és mértéktartó legyen: örök értékek közvetítésével adja tovább az örömhírt. Közösségi médiaszolgáltatóként továbbra is minőségi közszolgálati műsorokat kínál a hallgatóknak.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia által fenntartott Magyar Katolikus Rádió január 15-én éjfélkor szüntette be a középhullámú sugárzást. A rádió nem kérte lejárt, hétéves műsorszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítását, amelynek alapján még öt évig sugározhatott volna középhullámon, ehelyett több helyi URH-frekvenciára is pályázott a Médiatanácsnál.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trendo
2011. április 23. 17:37
"A rádió nem kérte lejárt, hétéves műsorszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítását, amelynek alapján még öt évig sugározhatott volna középhullámon, ehelyett több helyi URH-frekvenciára is pályázott a Médiatanácsnál." Emlékszünk az előzményekre :)))))))
acido domingo
2011. április 23. 16:04
Mayer Mihály dolgairól fognak-e beszélni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!