Megtalálták a pátkai molotovos támadás elkövetőjét

2011. március 19. 10:34

Megtalálták a 2008-as pátkai Molotov-koktélos támadás valódi elkövetőjét - írja a NOL. A korábban megvádolt polgárőröket bűnsegédként vonhatják felelősségre.

2011. március 19. 10:34

Megtalálta a valódi elkövetőt az ügyészség a 2008-as pátkai Molotov-koktélos támadás ügyében, így a korábban a bűnténnyel megvádolt pátkai polgárőröket csupán bűnsegédként vonják felelősségre - írja a Népszabadság. Az ügyben már a perbeszédekre készültek tavaly novemberben, ám az ügyészség a per felfüggesztését kérte. A per március utolsó napján folytatódik.

Az eredeti vádirat szerint a polgárőrök 2008. június 3-ra virradó éjszaka Molotov-koktélokat dobáltak három, romák lakta házra Pátkán. Az új vádirat szerint azonban a sárbogárdi R. Gábor a bűntény éjszakáján egy székesfehérvári parkolóban vette át a polgárőrök által készített Molotov-koktélokat, és azokat két ismeretlen társával együtt ők dobták a romák házaira. A szabadlábon védekező R. Gábor tagadta a bűncselekmény elkövetését.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez