Nem fizet a MAL

2011. február 02. 09:52

Bírói döntés értelmében 10 millió forintos kártérítés illetne meg egy devecseri férfit, a MAL Zrt. azonban nem fizet. A vállalat úgy tudja, hogy a férfi hamarosan lakást kap az államtól, a károsult ügyvédje azonban erről nem tud.

2011. február 02. 09:52

Egy novemberi ítélet értelmében 10 milliós kárelőleg járna egy devecseri férfinek, a MAL Zrt. azonban a kártérítési ítélet enyhítését, vagy eltörlését kéri a bíróságtól. A vállalat úgy tudja, hogy az őket perlő károsult hamarosan lakást kap az államtól. A férfi ügyvédje azt mondta, ő erről nem tud, így fenntartják a pert. „Az alperes időhúzásával kiesek abból a körből, akik használható ingatlant tudnának venni, hiszen ha megtette volna az első bírói döntés után az utalást, akkor már talán saját ingatlanomban lakhatnék” - fogalmazott az iszapömlés óta testvérénél lakó károsult.

Ruttner György, a Mal Zrt. Ügyvédje szerint ahogyan szombaton földrengés rázta meg a térséget, meglehet, hogy az iszapkatasztrófa idején is történt földregés, ami repedéseket okozhatott a tározó falán. „Aki a kárenyhítő alapba való részvételre aláír, ott mindenki kap lakást, Úgy informálódtunk, hogy ez természetesen a jelenlegi felperesre is vonatkozik, tehát előkészítés alatt van, hogy kapjon lakást” - mondta Ruttner.

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Winston Smith
2011. február 02. 17:42
Na, akkor szépen, nyugodtan vegyük számba, mi történt: A MAL újra üzemel - megkapta ugyanis az engedélyt a cég vezetői szabadlábon védekeznek a cég nem került állami tulajdonba Tehát: Ennyit ér tíz ember halála. Ma, Magyarországon. Gratulálunk a kormánynak Ennyit az értelemről. Most pedig jöjjön az érzelem: ETTŐL A SZEMÉT KORMÁNYTÓL SEMMIT NEM SZABAD VÁRNI, ÉS SEMMIT NEM SZABAD NEKI ADNI SEM! EZ A KORMÁNY EGY ROHADT NAGY ÁTVERÉS, ÚGY AHOGY VAN! a gyurcsótányról legalább mindenki nyíltan tudta hogy egy mocskos féreg. ez a zsidesz meg, igazi ron werber-i alapokon, a megtévesztés nagymestere. álljunk ellen!
==T==
2011. február 02. 16:23
Engem az érdekelne, hogy a bíróság milyen alapon hozott jogerős döntést, amikor tudtommal még a felelős sem került megállapításra.
Csigorin
2011. február 02. 15:38
Rohadt mocskos allatok! es meg finom voltam... mi a retek kozotok van nektek ahhoz, hogy toletek kivul allo mas forrasbol mit kap akit megkarositottatok? TI mint karokozok szepen csengessetek ki a tiz millat! Utana majd az allam eldonti hogy akit 'mas forrasbol' kartalanitottak annak o ad e karpotlast avagy sem. Tudod az allam all feletted nem te az allam felett te szardarab.
bb2
2011. február 02. 12:00
A kérdés az, hogy a "cégvezető" miniszteri biztosnak van e arra felhatalmazása, hogy jogerős bírói végzést végrehajtson. Vagy csak egyszerűen nem meri, mert fél...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!