Megszűnik a Zóna Taxi

2011. február 24. 17:50

Közel öt év tevékenység után megszünteti taxi üzletágának tevékenységét a Zóna-Service Zrt. A döntést elsősorban azzal indokolták, hogy rövid időn belül nem fog rendeződni a reptéri személyszállítási helyzet.

2011. február 24. 17:50

Veres István, a cég vezérigazgatója elmondta, azért döntöttek így, mert láthatólag nem fog rendeződni rövid időn belül a reptéri személyszállítási helyzet, emellett Budapesten túlkínálat van taxisokból. A taxisokkal és a Zóna Taxival személyszállításra szerződésben álló cégekkel már felbontották a szerződéseket. A tevékenység megszüntetése, az alvállalkozókat is figyelembe véve 60-70 közvetlen alkalmazottat és majdnem 300 taxist érint - tette hozzá.
  
A Zóna Taxi tavaly decemberig volt a ferihegyi repülőtér taxiszolgáltatója. A ferihegyi repülőteret üzemeltető Budapest Airport Zrt. október elején írta ki a taxitendert, amelyet november közepén a Főtaxi nyert meg.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!