Új iroda várja a honosítási kérelmeket

2010. december 08. 12:49

Január 3-tól egyszerűsített honosítási eljárás keretében fogadja a beadványokat a Budapesten nyíló új iroda - közölte Répás Zsuzsanna nemzetpolitikai helyettes államtitkár.

2010. december 08. 12:49

Új ügyfélszolgálati iroda nyílik a fővárosi Üllői úton az egyszerűsített honosítási kérések kezelésére Budapesten január 3-án. Répás Zsuzsanna nemzetpolitikai helyettes államtitkár kedden közölte, az új irodával az a céljuk, hogy sorban állás és hosszas várakozás nélkül lehessen beadni a kérelmeket.

Végh Zsuzsanna, a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal főigazgatója elmondta: 18 munkatárssal kezdik meg az ügyfélfogadást a helyszínen, de ha a beadványok magas száma azt indokolja, a munkatársak száma növelhető lesz. Kérelmeket a hivatal összesen 24 ügyfélszolgálati irodája fogad, ezek közül 18 működik vidéken.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!