Szélesnek hosszútávú tervei vannak médiabirodalmával

2010. december 13. 09:35

2011-ben is a jobboldalt erősíti majd az Echo TV és a Magyar Hírlap, jövőre is a magyar tájékoztatás meghatározó szereplője lesz mindkét médium, ígérte meg Széles Gábor a médiacsoport évzáró bankettjén Balatonalmádiban.

2010. december 13. 09:35

„Bár sokan éppen az ellenkezőjét szeretnék látni, örvendetesen gyarapszik az Echo Televízió és a Magyar Hírlap országos elismertsége” - mondta Széles Gábor médiabirodalmának balatonalmádi évzáró rendezvényén. A tulajdonos elmondta, hogy akik ismerik őt az üzleti világból, pontosan tudják, hogy soha egyetlen cégét sem áldozta fel pillanatnyi érdekekért, az Echo Tv-vel és a Magyar Hírlappal is hosszú távú tervei vannak: a két médium továbbra is a magyar jobboldalt erősíti majd, bizalma pedig töretlen Stefka István főszerkesztő és Miki Tímea vezérigazgató iránt.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
buckafej
2010. december 13. 18:00
Az Echo tényleg elég szar, de semmivel sem szarabb, mint az ATV, vagy a Klubrádió. Legalább magyar.
habarcs123
2010. december 13. 15:54
A disznófejű nagyúr kezében egy ász van,Szaniszló Ferenc!!
e_r
2010. december 13. 15:46
A szennymédia az echotv.Undorító,mocskolódó,hazug.Oda száműzik azokat,akik még a hírt számára is szinte vállahatatlanok,de azért jól jön a gyűlölködésük.
e_r
2010. december 13. 10:52
Hát,lesz pénz bőven,amivel kitömik ezeket a szennymédiákat.Médiahatósági eljárás és büntetés sem valószínű ellenük az elkövetkezendő 9 évben,állami cégek reklámjai biztosítva vannak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!