Akadémiát indít a Táncsics Alapítvány

2010. december 14. 20:14

Fiataloknak szóló politikai-közéleti képzést indít, szakpolitikai központot hozott létre és Demokrata Körök néven közéleti klubhálózatot szervez a Táncsics Alapítvány.

2010. december 14. 20:14

Táncsics Akadémia névvel fiataloknak szóló politikai-közéleti képzést indít a Táncsics Alapítvány. Sebián-Petrovszki László, az alapítvány igazgatója elmondta: az egyéves képzésre elsősorban olyan fiatalokat várnak, akik baloldali, szociáldemokrata vagy liberális értékeket képviselnek, és tenni szeretnének azért, hogy a baloldalon végbemenjen egy generációváltás, s azért is, Magyarország továbbra is demokratikus ország maradjon. A képzés koordinátora Kósáné Kovács Magda lesz. Az akadémián előadást tart majd többek között Bajnai Gordon volt miniszterelnök is.

Sebián-Petrovszki László közölte: a Táncsics Alapítvány emellett létrehozott egy szakpolitikai elemző-kutató központot is, mely szerdán tartja az első konferenciáját. Emellett Demokrata Körök néven egy közéleti klubhálózat hoz létre, amellyel lehetővé teszi, hogy mindenki számára nyitott fórumokon fontos helyi és országos ügyekről beszélhessenek az emberek. A klubhálózat koordinátora Lendvai Ildikó, az MSZP volt elnöke lesz.

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2012. október 19. 18:10
akad ék -- okádék!
Szürkefarkas
2012. október 19. 17:49
Bajnai=usa.=Gyurcsány=Öszöd=Nem értettünk a libákhoz! Mindenki gondolja át a az eltelt 41 évet 1947-1989-ig, az 1994-1998-ig eltelteket, és a 2002-2010-ig tartó uralmukat, és ezután mondjon véleményt. Én úgy vagyok, hogy egyszer lehet hazudni, utána már nem hiszek annak aki(k) ezt tették. A fenti dátumok alatt nem egy hazugság hangzott el. Akik régen kommunistának valloták magukat, most esküsznek a kapitalizmusra, piacgazdaságra.
Lacc78
2010. december 16. 13:55
A jelentkezők számára lesz felső korhatár?
Kunciaan
2010. december 16. 11:44
Milyen oktatási működési engedélye van ennek a bandának? És vajon ki adta ki? Miből fognak tanitani, és milyen jogon ? Helmeczy megszerezte a baráti kutyák kiképzése kézikönyvet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!