Leleplező hangfelvétel a MÁV Cargo-ügyben

2010. október 28. 19:36

Korrupcióról tárgyaltak az Osztrák Szövetségi Vasút igazgatótanácsában a MÁV Cargo-ügyben - értesült a Profil. Az osztrák hetilap birtokába jutott felvétel szerint Horst Pöchhacker akkori felügyelőbizottsági elnök gyanús megjegyzéseket tett.

2010. október 28. 19:36

Leplezetlenül korrupcióról vitatkozott az Osztrák Szövetségi Vasút (ÖBB) igazgatósága a volt MÁV Cargo megvásárlásával kapcsolatban egy hangfelvétel szerint - írja a Profil.

Az osztrák hetilap online változata által idézett hanganyag szerint 2008 februárjában az ÖBB vezetőségének néhány tagja kérdőre vont más tagokat a privatizációs pályázathoz kapcsolódó tanácsadói szerződés miatt. Horst Pöchhacker akkori felügyelőbizottsági elnök kifejtette: „el kell búcsúznunk egy bizonyos naivitástól vagy ne kövessünk bizonyos stratégiákat”.  Az üzletember hozzátette: „ha mindent megkérdőjelezünk, ami ebbe az irányba megy, (...) mert félünk, akkor hagyjunk fel bizonyos vásárlásokkal”.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hórics
2010. október 29. 11:23
Elvtársak nem osztogattak az elmúlt 8 évben, hanem fosztogattak.
atila68
2010. október 29. 11:12
Az ő neve Kóka János. Az ő neve Kóka János.
StG
2010. október 28. 19:47
Aszittem, csak a BKV (és néhány egyéb fővárosi cég) lesz az áldozati bárány, talán a MÁV-nál is beindulnak végre a dolgok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!