Megalakult első Demokrata Kör

2010. július 31. 22:19

Az MSZP reméli, hogy több helyen is létrejönnek hasonló körök, ahol a demokráciáról vitatkozhatnak az érdeklődők.

2010. július 31. 22:19
A körben a fiatalok és kevésbé fiatalok oszthatják meg véleményüket a demokráciáról, illetve annak manapság az Orbán-kormány által egyre durvább megsértéséről - közölte az MSZP. A párt reméli, hogy a kezdeményezés hatására minél több helyen jönnek létre hasonló körök. 

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fiandre
2010. augusztus 02. 11:16
Ez biztos megint valami földalatti mozgalom lesz, mint a 40-es években...
hori77
2010. augusztus 02. 11:15
Azért vicces, hogy a volt komcsik meg munkásőrök alapítanak demokrata köröket:D
Kernel
2010. augusztus 01. 12:18
a legegyszerűbb, mégis a leginkább nevetséges név lehetne: gyurcsány ferenc demokrata kör. Napirendi pontok: 1. A politikai foglyoknak közös levélírás, jókívánságok összegyűjtése és levélbe tagolása majd eljuttatása Hagyó, Hunvald, Zuschlag uraknak. 2. Honnan és hogyan lopjunk ezek után? A kör jövőjének programja. 3. A kommunista fasiszta veszély kielemzése. Értekezés 83 fő nyugdíjassal a nagy gyűléseken való részvételről. 4. Novellám ferencről, felolvasások a vezér jelenlétében. 5. Lendvai demokrata harcosnő szobrának avatása a Demokrata kör szobájában. 6. Lezárásként kötelező OV fénykép és NYENYI köpködés kizárólag orvosi stáb felügyeletében és a pacemaker-ek helyes beállítása mellett! 7. Internationalé eléneklése és közös sírás
Ultima Ratio
2010. augusztus 01. 11:29
"A körben a fiatalok és kevésbé fiatalok oszthatják meg véleményüket a demokráciáról" MENNYI FIATAL LESZ OTT TE JÓ ISTEN!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!