Betörtek egy Fidesz-irodába

2010. július 10. 11:42

A Fidesz XV. kerületi pártirodájából az őszi önkormányzati választáshoz szükséges eszközöket vihették el. A helyi pártelnök a szocialistákat vádolta meg az akcióval. Később kiderült, kijelentését viccnek szánta.

2010. július 10. 11:42
Hajdu László, a XV. kerület MSZP-s polgármestere közölte, betörtek a Fidesz kerületi pártirodájába és a vele egy épületben lévő önkormányzati szociális intézménybe, feltehetőleg szombatra virradóra. Hajdu elmondta, az első információk szeirnt az önkormányzati választáshoz szükséges eszközöket vihették el. A betörők nem tudtak hozzáférni a külön helyiségben elzárt számítógépekhez. Egyelőre nem tudni, a szociális intézményből mit vihettek el.
 
Hajdu elmondta, az esetről őt értesítő László Tamás helyi pártelnök, fideszes országgyűlési képviselő a betöréssel a helyi MSZP-t vádolta meg, a polgármester visszautasította a képviselő állítását. Megkeresésre később László elmondta, kijelentését viccnek szánta.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trudi
2010. július 10. 12:09
Ez a László akárki mondjon le. Ilyesmivel nem viccelünk!
trudi
2010. július 10. 12:07
Ez az ügy büzlik! önkormányzati választáshoz szükséges eszközöket vihették el" Miket? A jegyzőkönyvek, értesítők, még nem lehettek ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!