Lemondott a hírközlési hatóság elnöke

2010. június 15. 14:04

Rozgonyi Krisztina azzal indokolta lemondását, hogy csak addig kívánta betölteni a pozícióját, amíg a kinevezésekor érvényes szabályozási környezet, a független, önálló hatósági munka lehetősége fennállt. Most összevonnák az NHH-t az ORTT-vel, ebből lesz a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság.

2010. június 15. 14:04

Lemondott posztjáról a Nemzeti Hírközlési Hatóság elnöke, Rozgonyi Krisztina, aki az idén február 1-jétől töltötte be a pozíciót. Rozgonyi Krisztina lemondása indoklásaként elmondta: csak addig kívánta betölteni a pozícióját, amíg a kinevezésekor érvényes szabályozási környezet, a független, önálló hatósági munka lehetősége fennáll.

A Rogán Antal és Cserp-Palkovics András által jegyzett médiatörvény-tervezet alapján összevonnák az Országos Rádió és Televízió Testületet, valamint a Nemzeti Hírközlési Hatóságot, s helyettük létrejön a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság. Rozgonyi Krisztina megbízatása 2013. december 31-ig tartott volna, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közleménye szerint a kormányzat a konvergens hatóság kihívásainak megfelelően tölti be a megüresedett posztot.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Öreg
2010. június 15. 16:38
Lehet, hogy a vádalkuban reménykedik?
miloka
2010. június 15. 16:13
Egészségére!
Reakczy Jóska
2010. június 15. 14:44
Az kérem a Tájékoztatási Hivatal megfelelője volna?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!