Az ügyészségé a Wieszt-ügy

2010. június 10. 10:50

Lapinformációk szerint a Budapesti Nyomozó Főügyészség hatáskörébe került a Wieszt-ügy. A rendőrség - hatáskörének megszűntével - bármikor átadhatja a nyomozást. Akár Wieszt János is gyanúsítottá válhat.

2010. június 10. 10:50

A Magyar Nemzet szerint A Budapesti Nyomozó Főügyészség kapja meg a Wieszt-ügyben való nyomozás hatáskörét. A rendőrség bármikor átadhatja az ügyet, mivel hatásköre megszűnt. Eddig ismeretlen tettes ellen nyomoztak vesztegetés megalapozott gyanújával, azonban mivel feltételezhető, hogy vesztegetés minősített esetéről, hivatalos személy által elkövetett bűncselekményről van szó, akár maga a szocialista politikus is gyanúsítottá válhat. 

Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője a lapinformációt egyelőre nem erősítette meg, mert a BRFK-tól még nem érkeztek meg a hivatalos papírok.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!