Molotov-koktéllal támadtak Tiszabőn

2010. március 24. 12:51

Ismeretlen tettesek dobtak Molotov-koktélt egy négytagú család házára kedden késő este. Személyi sérülés nem történt, a rendőrség megkezdte a nyomozást.

2010. március 24. 12:51
A Molotov-koktéllal megdobált tiszabői családi háznál a kiérkező rendőrök gyúlékony anyagot tartalmazó üvegeket találtak. Az egyik üveg kisebb kárt okozott, mert a benne lévő anyag meggyulladt és megpörkölte a kerítést, illetve a kaput.

A tüzet a házban lakóknak sikerült eloltani. Egy négytagú család lakott az épületben, akik közül senki sem sérült meg. A rendőrség közveszélyokozás bűntettének kísérlete miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen, a nyomozást -szakértők segítségével- nagy erőkkel megkezdték.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
trust
2010. március 24. 13:49
Hát bizony a kutya sem hiszi el ezeket a molotov koktélos támadásokat.
miloka
2010. március 24. 13:34
Tiszabő egy cigányok által majdnem 100 %-ig fertőzött falu! Nagy valószínüséggel egymás közötti leszámolásról lehet szó!! Itt történt meg az az eset, hogy a párhetes csecsemő néhány perc alatt "eltűnt" a házból. Érdekes módon azóta is síri csend van az esetről!!
kispufi
2010. március 24. 13:20
cigánytámadás ismét, antifaszista vonulás nyíregyen, holótörvény, máv-per chicagóban, izraeli gépek... gyorsan feszíteni kell a húrokat, amíg van idő, csetepatét, ha lehet, halálos áldozatot, rettegést és demokráciaféltést sürgősen, intézkedjünk, elvtársak, kevés már rá az időnk. gyerünk, gyerünk, gyerünk, mert gyors az élet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!