Jutalom az APEH-eseknek

2009. december 30. 10:23

Oszkó az IMF közbenjárására adott prémiumot az adóhivatal és a vámhatóság dolgozóinak.

2009. december 30. 10:23

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) közbenjárására adott karácsonyi prémiumot az adóhivatal és a Vám- és Pénzügyőrség dolgozóinak Oszkó Péter pénzügyminiszter. Ezzel az IMF beleszólt a magyar közszféra életébe is, mert egyértelművé tették, hogy nem nézik jó szemmel, ahogy a kormány a két pénzbeszedő szervezettel bánik.

Oszkó Péter december közepén rendelkezett arról, hogy a 15 ezer APEH dolgozó között bruttó 3,6 milliárd forintot osszanak szét, a vámhatóság hétezres állománya pedig bruttó másfél milliárdot kapjon. A dolgozók általában egyhavi bérüknek megfelelő jutalmat kaptak.

Jutalmat kaptak az APEH-esek és a fináncok (Index)

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2009. december 30. 21:43
Bocs schnee, de szerinted utánajártak egyetlen bodzázónak is? Nem vettem észre, hogy Oszkó ellen vizsgálat folyik, Hajdú Péter Ladára váltott X5 helyett, vagy Kolompár Orbán rács mögött. Sőt, azt se, hogy az elcsalt milliárdok visszakerültek a haveri és kampányzsebekből az álamkasszába. Majd ha ezek közül 1 !!! dolog is megvalósul, akkor nyakra főre lehet őket kitüntetni, de addig, míg ilyen a helyzet az országban talán mégse kéne ünnepelni őket (SEM!), hogy nagyeszükkel leadminisztrálták azt az adót, amit egy majon is leadminisztálna, ha ismerné annak a szoftvernek a kezelését amivel leadminisztálják a már befizetett adókat. Mert +1 (ami minimum +2) havi fizut ne adjanak már olyan dolgokért, amit hasonló esetekben az illetékes alkalmazottak a nem állami szférában hetente 1000x csinálnak meg a fizetésükért ...
Teknős
2009. december 30. 17:44
Látom nem sokak ingerküszöbét érte el a hír: felszámolták az ország függetlenségét. Az Apeh dolgozók ezek szerint kollaboránsok, akiket jutalmaz az idegen hatalom. Kár, hogy ebben az országban egyetlen alakulat sincs, aki felvenné a harcot a megszállókkal!
schnee
2009. december 30. 11:39
1. Minden minisztériumbanhatalmas pénzeket osztottak ki idén karácsonykor is. Ez miért nem téma? 2. Az APEH legtöbb dolgozója korrekt, normális módon dolgozó köztisztviselő, "csak" mivel APEH lehet őket utálni.
luccy
2009. december 30. 11:18
Előre is elnézést, most szélsőséges leszek: az APEH-osoknak nem jutalom járna, hanem lámpavas! Korruptak, politikailag befolyásoltak és gátlástalanok. Tisztelet a kivételnek...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!