A liberális „barátaink” nem szavazták meg a katát és hülyeségnek nevezték a rezsicsökkentést

2022. július 15. 15:56

Amint a háborúra adott EU-s válaszok miatt a kormány korrekcióra kényszerül, egyből mindkettő jó.

2022. július 15. 15:56
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Inkább az jelentkezzen, aki a Gyurcsány vezette, külföldön kiképzett hivatásos forradalmárok által támogatott szörnykoalícióra szavazott!

Egyszerűen nem értem a liberális »barátainkat«!

Tizenkét éve petícióznak, lobbiznak, választásról, választásra verik magukat a földhöz, hogy az EU mondvacsinált jogi eljárások örve alatt fossza meg hazánkat a neki, egyébként jogosan járó uniós pénzektől, hogy reményeik szerint így fojtsák meg a jobboldali kormányt.

Ezért ők olyan pártokat támogattak aktívan, amelyek

  • nem szavazták meg a KATÁT
  • ellenezték, sőt Gyurcsánnyal az élen hülyeségnek nevezték a rezsicsökkentést,
  • választási győzelmük esetén el akarták azt törölni: »a rezsicsökkentésnek azt a formáját, amit Orbán Viktor kitalált, azt nem szeretnénk fenntartani« (Márki-Zay Péter)
  •  ellenzik a hatósági benzinárat: »Nyilvánvalóan az Európai Unióban sehol máshol nincs sem rezsicsökkentés, sem hatósági benzinár és mégis boldogabb, fejlődőbb, gazdagabb országok. Tehát a mi modellünk az az Európai Unió. De ezeket az intézkedéseket – azt is elmondtam már – nem lehet úgy kivezetni, pontosan a lakossági elégedetlenség miatt. Tehát ezt nem lehet egyik lépésről, egyik napról a másikra megszüntetni«. (MZP)
  • társaságiadó emelését tervezték: Karácsony Gergely 2018-as javaslata szerint a társasági adó kulcsát több mint kétszeresére, 9 százalékról 19 százalékra kellene növelni
  • választási programjuk többkulcsos személyi jövedelemadó bevezetését tartalmazza és ezzel adóemelést terveztek.

És mit ad isten, most, hogy a háború, az arra adott rossz EU -s válaszok miatt a kormány korrekcióra kényszerül a KATA miatt, egyszerre kiderül, hogy

  • a rezsicsökkentés jó
  • a KATA nem hülyeség, sőt liberális barátaink használják és zsíros pénzeket húznak le belőle.

Undorodom tőlük, egyetlen pillanatra sem tartanak ki az »elveik« mellett!”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Máton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. július 17. 16:40
A liberális „barátaink” nem szavazták meg a katát és hülyeségnek nevezték a rezsicsökkentést - és igazuk is volt - ti most akarjátok eltörölni a katát mert rossz, amit a "liberális barátaitok" nem szavaztak meg, mert kezdettől fogva tudták, hogy szar! Csak a civilek zsörtölődnek meg tüntetnek, nem a pártok seggfejkém!!!
hjrvss
2022. július 16. 12:26
És most a panelproli, szingli, gyerektelen áramot és gázt alig használó, Orbánra soha nem szavazó liberális barátainknak megmarad a rezsicsökkentés, a vidékieknek, a nagycsaládosoknak és a kertes házas budapestieknek, vagyis a Fidesz szavazók jelentős részének meg jön a többszörös emelkedés. Ritka nagy hülyék vagytok ti, baszki!
Menhetten
2022. július 15. 21:44
Orbán a KATÁ-ról: „az nem fog menni, hogy 450 ezer ember nem fizeti be a nyugdíjkasszába, amit kellene” Megint hazudik! 50 000 Ft havi adó nyugdíj alapja 108 000 Ft. Az menni fog, hogy stadionokat fűtünk, focistákat fizetünk aki nem adóznak, és milliós államtitkári fizetéseket fizetünk?... Ha az oroszoktól tényleg olcsón kapjuk a gázt, és Paks tényleg olcsón termeli az áramot, akkor miért is 6-8-szoros a piaci ár? Nyilvánosságot a szerződéseknek!
Majdmegmondom
2022. július 15. 21:34
Attól még, hogy az ellenzék hülye, a Kata még maradhatna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!