LMBTQ-egyenlőséget kér karácsonyra az Európai Bizottság

2021. december 23. 21:54

„Dolgozzunk együtt az egyenlőség valódi megvalósításán” – áll az Európai Bizottság karácsonyai posztjában. 

2021. december 23. 21:54
null

„Az egyik legjobb ajándék, amit idén karácsonyra kérhetünk, az egyenlőség. Mi nem egyszerűen vágyunk rá, hanem akarjuk is, hogy Európát jobb hellyé tegyük, ahol nem fordulhat elő megkülönböztetés.

Az általunk indított kezdeményezések közül az LMBTIQ-stratégia történelmi pillanatot jelentett az LMBTIQ-emberek jogainak védelmében az EU-ban. Dolgozzunk együtt az egyenlőség valódi megvalósításán” – áll az Európai Bizottság karácsonyai posztjában. 

Fotó: Jonathan Raa / NurPhoto / NurPhoto via AFP

Összesen 84 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyarvagyoknemturista
2021. december 25. 09:50
Ne legyen megkülönböztetés? Akkor a feketéket festik fehérre vagy a fehéreket feketére?
TOM66
2021. december 25. 07:22
Ezek betegek!
csapláros
2021. december 24. 22:35
Egy olyan Európát akarunk, ahol mindenkinek egyenlőek az esélyei, és senki sem fél megmutatni - a foga fehérjét...
Osztap Bender
2021. december 24. 16:42
olyan Európát akarunk, ahol mindenkinek egyenlőek az esélyei, Tehát a buzik és hasonlók ugyanúgy lehetnek bányászok, kohászok, útépítők, szemetesek, utcaseprők, asztalosok, kőművesek, mérnökök, orvosok, ha kitanulják a szakmát és megfelelően dolgoznak, valamint nem sértik a normális emberek erkölcsét. No és persze békén hagyják a gyerekeket, mert ha nem, jöhet a "hirig".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!