Így üdvözölte Orbán Viktor Robert Ficót Budapesten

2024. január 16. 12:33

Vitajte! – írta a magyar miniszterelnök.

2024. január 16. 12:33
null

A Mandiner beszámolt róla, hogy Budapestre látogat kedden Robert Fico.

Ezt is ajánljuk a témában

Orbán Viktor Facebook-oldalán posztolt arról, hogy megérkezett kollégája a fővárosba.

Nyitókép: MTI/EPA/Martin Divisek

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csapláros
2024. január 16. 19:08 Szerkesztve
Sztrovacsekcsapláros 2024. január 16. 14:24 ..."Popsibuksí, az a szlovák állampolgár aki legalább öt éve folyamatosan egy másik ország területén tartózkodik, az fölveheti annak az országnak az állampolgárságát ahol él, anélkül hogy elvesztené a szlovák állampolgárságát. Ennyi a szlovák kettős állampolgárság. Nem több, és nem kevesebb." Ezzel DUPLÁN szlovák alkotmányellenes a törvény, egyrészt mert bárki elvesztheti az állampolgárságát, másrészt diszkriminatív módon osztja két kategóriára az embereket, azokra, akik rendelkezhetnek kettős állampolgársággal, illetve azokra, akik nem. Ezzel BEBASZTAK a magyar-szlovák viszonosságnak is, mert Magyarország elismeri a kettős állampolgárságot, azaz sem a magyar állampolgárság megszerzésénél nem követeli meg a lemondást az előző állampolgárságról, sem más állampolgárság megszerzése nem jár a magyar elvesztésével. Ennyivel vagyunk MI A FEJLETTEBBEK és felsőbbrendűek az ostoba neonáci tótoknál. Ezt kapd ki és ne a Covidot! 🪳🪳🪳
Lajoss
2024. január 16. 15:22
Undorító.🤮
Akitlosz
2024. január 16. 14:02
Isten hozta? Se repülőgép, se vonat, se szolgálati fekete autó?
szarvas-2
2024. január 16. 13:46
A sorsközösség nagy kohéziós erő-felismerve..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!