Donáth Anna Magyar Péterről: „Muszáj lesz megtalálni a közös hangot!”

2024. május 09. 09:55

A Momentum elnöke bízik benne, hogy június 9-i után szövetségesként tudnak már egymásra tekinteni.

2024. május 09. 09:55
DONÁTH Anna

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Donáth Annával készített nagyinterjút az Index, amelyben szóba került a Momentum viszonya Magyar Péterhez és újdonsült pártjához. Az interjúban feltették a kérdést: mi a Momentum válasza arra, hogy összes közvélemény-kutató intézet szerint a Magyar Péter-jelenség negatívan érinti a pártot. Donáth Anna szerint annak ellenére, hogy Magyar Péter egy új lendületet hozott a politikába, és sokak számára egy új reménysugár, minden ellenzéki párttól látványosan visz szavazókat.

 Én úgy látom, hogy a Momentum szavazóinak vannak aggályai Magyar Péterrel kapcsolatban, de nagyon kíváncsian tekintenek az általa megszemélyesített új politikai jelenségre”

 – fejtette ki Donáth.

Muszáj lesz megtalálni a közös hangot!

Arra a kérdésre, hogy a Momentum riválisnak tartja-e Magyar Pétert, Donáth Anna úgy válaszolt: „Az európai parlamenti választáson nyilván versenytárs. Mivel azonban a cél közös – leváltani az Orbán-rendszert –, nagyon remélem, hogy a vitás kérdéseket lezárva, a június 9-i választások után szövetségesként tudunk majd egymásra tekinteni.” A politikus szerint „muszáj lesz megtalálni a közös hangot”, amivel rendszert tudnak váltani. 

Egyetértek Magyar Péterrel, hogy ellenzékváltással kell megújítani az ellenzéket, ezért jött létre a Momentum is, és azt gondolom, hogy ennek mentén igenis együtt tudunk majd dolgozni” 

– fogalmazott a Momentum elnöke.

 

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­a­­z­i n­­i­m­f­­o­­m­á­­­n­­­i­­­á­­­k­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­­­.­­­𝐗­­𝟏­­­𝟖­.­­𝐅­𝐔­𝐍
SandorL
2024. május 10. 15:06
Donatkacsa nem vette eszre, hogy kiloktek a dollaros csonakbol? Hihetetlen ez az erolkodes!
palika-2020
2024. május 09. 21:27
Szakadok…..ez már tényleg szánalmas de jó nézni az ellenzék összeomlását minden oldalon. Mind elesnek, minél később adjátok fel, annál jobban fog fájni.
jostothu
2024. május 09. 20:29
Hülye picsa a macska jancsival! Hajrá!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!