Menczer Tamás Gyurcsányról: Ő a hazugságok koronázatlan királya (VIDEÓ)

2024. április 26. 22:24

Gyurcsány Ferenc Facebook-posztjában azt állította, hogy a Fidesz nem mer találkozni az emberekkel.

2024. április 26. 22:24

Nyitókép: Mohai Balázs/MTI

Menczer Tamás, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója reagált Gyurcsány Ferenc Facebook-posztjára, melyben azt állította, hogy a Fidesz nem mer találkozni az emberekkel. 

Gyurcsány Ferenc hírt adott magáról. Azt állítja, hogy a Fidesz vezetői nem hajlandóak, nem mernek találkozni az emberekkel. Ez persze hazugság, de emlékezzünk csak vissza egy pillanatra. 

Ki volt az aki 2006. október 23-án, a forradalom és szabadságharc 50. évfordulóján, kordonok és rendőrök mögé bújt és kizárta az embereket?” 

– tette fel a költő kérdést a kommunikációs igazgató. „Ja, Gyurcsány Ferenc. És miért? Mert az őszödi beszédből már mindenki tudta, hogy hazudott, reggel, éjjel, meg este és tönkretette az országot” – emlékeztetett Menczer Tamás. „Gyurcsány Ferenc azt is mondja, hogy Orbán Viktornak nincs becsülete. Milyen jó, hogy a szemkilövető Gyurcsány Ferencnek viszont van” – fogalmazott a politikus. „Kerüljük a titkolózást – mondja Gyurcsány Ferenc. 

Ő a hazugságok koronázatlan királya” 

– szögezte le az igazgató. „Ezeknél azonban nagyobb baj, hogy háborúba vinnék az országot. Tudjuk jól, hiszen elmondta: aki nem hajlandó meghalni Ukrajnáért, az pocsék ember. A baloldalon a helyzet változatlan. Gyurcsány  a főnök, a végén úgy is összeborulnak és nem a magyar érdeket képviselik” – zárta videóját. 

A videót itt tekinthetik meg:

 

 

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2024. április 27. 09:37
Óbudán az Óvári Zsuzsa Alulról fotózva fotogénebb mint ez a szöcske!
Kristály
2024. április 27. 07:31
Azok szavaznak a GyurcsányDobrev párosra akik élvezik hogy az ország a csődben teng-leng. Ezek a szadisták ,Magyar P. is szadista. Bp. -nek legalább 5év kell mig ismét kiheverné a csőd helyzetét.
Osztap_Bender
2024. április 27. 07:22 Szerkesztve
Menczer Tamás Gyurcsányról: Ő a hazugságok koronázatlan királya Ez így igaz! Méghozzá azért, mert a hazugságok koronázott királyai jelenleg a fideszben találhatók! Böszme csakis minden hatalom nélküli alkirály lehet jelenleg ezek között. Persze ha így halad, fideszék újra a nyakunkra hozzák mérhetetlen önteltségük, kivagyiságuk, mások semmibe vétele folytán őt és 2006-os haramiáit. Gondolom, már olajozzák a szemkilövető söréteseket, gumilövedékeseket. A miniszterelnök a "pávatollas brüsszeli táncaival" és szavazataival alaposan lejáratta saját magát és tolvajokkal teli pártját. A két maca teljesen indokolatlan menesztése, felelősnek kikiáltása csakis a brüsszeli f.szságok eltakarását szolgálta. Ö egy ravasz, minden hájjal megkent és képzett politikus. Valaki nagyon behúzhatta egy csőbe vagy elment a józan esze. Még azt is megkockáztatom, kár érte, hogy elpackázta a "nép" bizalmát.
alexandrosz-2
2024. április 27. 06:14 Szerkesztve
Igaza van ennek a tamásnak. Azonban van a szemkilövő terroristának egy ikertesója is! Az a szar hazug geci, amelyik azzal kampányolt, hogy elszámoltatja az ikertesóját. Az a hazug vetótlan tolvaj gecigány, amelyik elszámoltathatta volna a szemkilövetőt és a bandájàt. De a szar hazug gecigány átbaszta a saját választóit 2010 után és a népèt terrorizáló szemkilövetőt a szemkilövőkkel, vérügyészekkel, vèrbírákkal együtt megvédte, segitett nekik menekülni, a politikai és jogi hatalmukat megőrizni. Rohadjanak meg együtt, kéz a kézben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!