Tüttő Kata súlyos hibát vétett, sokba fog ez kerülni Gyurcsányéknak

2024. május 07. 10:22

A szocik régi-új favoritja korábban többször kiverte már a biztosítékot az embereknél.

2024. május 07. 10:22
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

„Ennyit Tüttő Kata hitelességéről.

A szocik régi-új favoritja korábban többször kiverte már a biztosítékot az embereknél, először akkor, amikor a válság kellős közepén, 2021-ben a saját közösségi oldalán dicsekedett el azzal, hogy a milliomosok kedvenc, méregdrága hobbiját, az úgynevezett tengervízi lovaglást választotta nyaraláskor. Majd azzal hívta fel magára a figyelmet, szintén közfelháborodást keltve, hogy spórolásra, egészen pontosan kevesebb autózásra kérte a budapestieket, miközben ő maga is rendszeresen így közlekedik. De volt, hogy rúdtáncmutatvánnyal szándékozott elkápráztatni a szavazókat, ez a kétes teljesítménye be is került a legnépszerűbb rá irányuló Google keresésekbe is, amit büszkén mutogatott.

Miután a szocik lepaktáltak a DK-val, Tüttő meggondolatlan nyilatkozatai könnyen lehet, hogy sokba fognak kerülni Gyurcsányéknak.”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Csépányi Balázs

Magyar Nemzet

Idézőjel

Összenő, ami összetartozik.

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­I­­­g­a­z­­­i n­i­m­­­f­­­o­­­m­á­­n­­­i­­á­k­­­ 👉 𝐖­­𝐖­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­­𝟖­­.­­𝐅­­­𝐔­­𝐍
gyaloggos
2024. május 08. 17:03
DE! TÜTTŐ nagy valószínűséggel nem jutna be az EP -be az MSZP jelöltjeként. ÍGY, a DK-MSZPPÁRTBESZÉD listájáról GYURCSÁNY hátán felkapaszkodván, lehet EP -képviselő. AMÚGY az MSZP képviselője, UJHELYI sem volt jobb, mint ez a Tüttő !
gyaloggos
2024. május 08. 16:59
S NE feledkezzünk már meg a NINCSISBUSZ-TENDERRŐL, az EXFÉRJÉVEL kötött szerződésről!
Patika
2024. május 08. 09:01
Tüdő Kata nálam és Harácsonynál azzal a busztenderrel nyert, ahol az egyik kan ágyasa buszok nélkül lett a ribancka által favorizált tender nyertese. Szép baleset nemde?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!