Luxuskabriókkal a tanárokért – így fejezte ki támogatását Gattyán György pártja (VIDEÓ)

2023. szeptember 01. 17:35

Az autókat bérbeadó cég csak a sajtóból értesült róla, hogy politikai rendezvényen használták a kocsijaikat.

2023. szeptember 01. 17:35

Gattyán György pártja, a Megoldás Mozgalom nem mindennapos akcióval próbálta felhívni a figyelmet a közoktatási kérdésekre. Tiltakozásként luxuskabriókba pattantak a fiatalok, így vállalva szolidaritást a tanárokkal. 

A párt egy közleményt is kiadott, melyben így fogalmaztak: 
„A Megoldás Mozgalom az akcióval arra hívja fel a figyelmet, hogy a pedagógushiány több iskolában már a művelődéshez, oktatáshoz való alapjog biztosítását veszélyezteti. A pedagógusok méltatlanul alulfizetettek, a presztízsük megtépázott, a bérük rendezésére tett korábbi kormányzati intézkedések, ígéretek eddig kudarcot vallottak.”

Mi lehet alkalmasabb ennek az üzenetnek az átadására, mint egy autó, amit a diplomás átlagbért sem elérő fizetésből tengődő tanároknak nagyjából 20 végigdolgozott élet után tudnának megengedni maguknak – ha ügyesen spórolnak mondjuk a kaján? 

Természetesen semmi.”

Az autókat egyébként a Share Now-tól bérelték az akciózás idejére, ezzel kapcsolatban a Telexnek is nyilatkoztak: 

Miután a mozgalomtól érkezett előzetes és 

hivatalos kérést az autók politikai rendezvényen történő felhasználására a SHARE NOW határozottan elutasította, 

a járműveket a mozgalommal szimpatizáló egyéni felhasználók vették igénybe általuk létrehozott felhasználói profilokkal, így a részvételről nem volt tudomásunk” – írták.

A demonstrációról Facebookon is bejelentkezett a párt, itt nézheti vissza: 

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Obsitos Technikus
2023. szeptember 02. 07:09
Ha jól emlékszem Gattyán úr a szexiparban mozog; luxusautókkal való prolihergelés helyett költhette volna a pénz mondjuk műfaszokra a frusztrált tanárnénik, és az análisan érzékenyített pedofil tanárbácsik számára. Minden laptop mellé egy dildó.
machet
2023. szeptember 01. 20:33
Röhejes az egész.
Zsolt75
2023. szeptember 01. 20:13
20 végigdolgozott élet egy mini tető nélkül? Akkor valamit rosszul csinálsz, báttya.
Chekke-Faint
2023. szeptember 01. 19:48
Nem tudom tudja-e a moslék pár hónapon belül el tudná költeni az összes pénzét. Gyanítom, hogy nagyon nincs képbe az ürge.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!