10%-os béremelést hajt végre a Lidl

2023. szeptember 11. 18:47

Az áruházvezetők és a területi vezetők prémium kategóriás személyautót kapnak korlátlan magáncélú használattal

2023. szeptember 11. 18:47
null

A Lidl Magyarország újabb béremelésről döntött, amelynek értelmében szeptembertől többek között az áruházi és raktári dolgozók bérét további 10%-kal megemelik. A vállalatnál 9 hónap leforgása alatt a fizikai munkavállók esetében jelentős mértékben, 21-43% között növekedtek az alapbérek – közölte a vállalat.

2023. szeptember 1-jétől egységesen 10%-os béremelést hajt végre az áruházakban dolgozó munkavállalók, a raktári fizikai dolgozók, a raktári osztályvezetők és a területi vezetők esetében, 

Így 2023-ban összesen 63,7 milliárd forintot fordít bérköltségre.

„Piacvezető áruházláncként kiemelten fontosnak tartjuk, hogy különösen ezekben a nehéz időkben 

megőrizzük a bérek reálértékét és továbbra is versenyképes fizetésekkel és béren kívüli juttatásokkal álljunk munkavállalóink mellett”

mondta Tőzsér Judit a Lidl Magyarország kommunikációs vezetője.

Kialakított bérstruktúránknak köszönhetően munkavállalóink minden eltöltött év után egyel magasabb bérsávba kerülhetnek, így a mostani 10%-os emelés azt is jelenti, hogy októberben a fizikai munkavállalók, a területi vezetők és a raktári osztályvezetők alapbére minimum 21%-kal, de akár 43%-kal növekedett a januárihoz képest” – mondta Tőzsér.

Az áruházvezetők és a területi vezetők prémium kategóriás személyautót kapnak korlátlan magáncélú használattal, amit teljes egészében az áruházlánc finanszíroz.

A cég a bérek mellett számos egyéb béren kívüli juttatást is biztosít munkavállalói számára.

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Faludi Imre

 

 

 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lemez
2023. szeptember 11. 20:46
A kurva anyját a Lidlnek.Most meg a lengyel pulyka ,meg csirkehúst akciózza .Mem elég az 506 milliárd nyereség,még megszivatja a magyar beszállitókat is.Be nem ezekhez a szélhámosokhoz.Karácsonykor 5000 ft volt a trappista,most meg 2400.ft.Rohadjatok meg Németországban.
kuzmics
2023. szeptember 11. 20:33
Vajon miért nem látok olyan dolgozókat, akik hosszú ideje ott dolgoznak? Miért nagy a fluktuáció?
Zsolakomarom
2023. szeptember 11. 20:23
rendes dolog a 10% beremeles, az eves inflacio tavaly 15, iden 18% lesz.... koszonjetek a dagadt orknak
Gullwing
2023. szeptember 11. 19:22
"A német sertés után ezúttal olcsó lengyel csirke- és pulykahússal árasztotta el itthoni boltjait a Lidl,'' Na most már tudjuk miből....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!