Körkörös fóliavédelem

2023. augusztus 15. 16:16

Emlékezzetek csak, ki és miképpen nyert Dávid és Fóliát küzdelmében!

2023. augusztus 15. 16:16
null
Arató András
Arató András
Klubrádió

„Éberség, nertársak, az ármányveszély nem múlt el, emlékezzetek csak, ki és miképpen nyert Dávid és Fóliát küzdelmében! Ne hagyjuk, hogy a történelem ismételje önmagát!

Az agyat hártyába, egy speciális bio-fóliába csomagolta az evolúció, ami védi ezt az ambivalens megítélésű alkatrészünket sokféle szél ellen: mechanikai, kémiai, mikrobiális fuvallatok nehezen jutnak át rajta.

(Az agynak kétségkívül vannak pozitív tulajdonságai is. Kooperálva más idegrendszeri elemekkel, képessé teszi az embert számos hasznos műveletre, úgymint nyelés, lélegzés, engedelmesség, viszketés, beszéd, anyagcsere – egyes megközelítések szerint ennyitől még nem lennénk homo sapiens sapiens, ám a káromkodás seggtörléssel kombinálva kiemel minket az állatvilágból.)

Nem óvja meg viszont az agyhártya a tekervény tulajdonosát a nyugati szél kártevéseivel szemben: a szabadság, egyenlőség, testvériség istenítése (akár ateista alapon is, ami maga a dekadencia), a különbözések iránti tolerancia, az okok firtatása, az összefüggésekből levont következtetések iránti igény, mind-mind csökkenti az engedelmesség hatékonyságát. Ezért van szükség az agyhártyán, sőt, a koponyán túli védelemre, a modern illiberalizmus fogalomkörét alkalmazva, a fóliázás elengedhetetlen, ha el akarjuk érni az ő szent céljukat, bármi legyen is az. (Itt már-már spontán módon megszületett a szent cél definíciója, ám az nem ránk tartozik, sőt, nem tartozik ránk.)”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Osztap_Bender
2023. augusztus 15. 20:26
Csubikám, egyszer az istenadta magyar nép elzavarhatna téged vidékre, kényszeríthetne arra, hogy egy idényen keresztül arató legyél, mint ahogy a neved is szól. Kézzel, kaszával, kombájnnal, arató-cséplővel vagy bármivel, amihez kézi erő szükséges és nem hadoválás! A kiszabott melegben, porban, zajban, érezve a búza vagy a rozs vagy az árpa illatát, érezve a törek, a toklász és a bögöly nevezetű haramiák szúrását, a tarló talpégető üdvözletét a munka világában. Hidd el, ez elegendő lenne a normális emberek közé való visszatérésedhez. Még az is előfordulhatna, hogy becsületet, az emberi tartást, a fizikai kitartást fáradtság közben, mások és a munka valamint az innivaló tiszta hideg víz megbecsülését is eltanulnád a dolgozóktól. Hidd el, az értelmes életnek ez egy nagyon fontos része.
olvasó 4
2023. augusztus 15. 17:50
Elhisszük, hogy Arató András szereti a homoszexuális szerelmi történeteket, de nem mindenki van ezzel így. Gyanútlanul megveszi az ember a könyvet , mondjuk 5 ezerért és otthon a hatvanadik oldalon jön rá, hogy jól átverték, egy buzisztorit sóztak rá.
elégia
2023. augusztus 15. 16:53
Ez az Arató eddig seem stimmelt, de most egyértelmű, hogy teljesen meghülyült. Egy zárt intézetben lenne a helye, nem pedig a Mandinerben.
google-2
2023. augusztus 15. 16:38
Megint egy szórakoztató írás! Csupán a poénról maradtunk le esment.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!