„FCK NER” feliratú pólóban ment be Gyurcsányék tévéjébe Juhász Péter

2023. június 17. 19:15

A műsorból kiderült, hogy ezeket a „nem mindennapi” pólókat a korábbi politikus, aktivista készítteti.

2023. június 17. 19:15
null

Az SZDSZ egykori elnöke, Kuncze Gábor mellett az Együtt volt elnöke, Juhász Péter volt a DK TV Szubjektív című műsorának a vendége

A műsorban a meghívottak elmondták, hogy szerintük miért teszi tönkre tudatosan a kormány a magyar oktatást. Az adásban a közéleti témák boncolgatása mellett más érdekes dologra is figyelmesek lehettünk, ugyanis Juhász Péter egy „nem mindennapi” pólóban jelent meg a stúdióban. Pólóján az alábbi felirat volt olvasható: „FCK NER”, azaz „ba*dmeg, Nemzeti Együttműködés Rendszere”.

Az Együtt korábbi politikusa a műsorban elmondta Kálmán Olga kérdésére, hogy ezeket a pólókat ők gyártják, ugyanis világossá vált számukra, hogy szívesen mennek az emberek ilyen felsőkben tüntetésekre és más eseményekre is.

A videót az alábbiakban tekintheti meg:

***

Nyitókép: Képkivágás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tidal_wave
2023. június 18. 12:20
Drogos Juhász?
Hannibalbarkasz
2023. június 18. 09:52
Volt hozzá szerencsém személyesen is.. Ez a csávó tényleg a legalja mindennek, egy igazi beteg szociopata, aki sokakat manipulál, megtéveszt, elhiteti velük hogy ő egy világjobbitó forradalmár, aki értük küzd. Kb. az a szint mint az amerikai szektavezérek, meg a televíziós távgyógyítók, ő mindent elintéz, harcol helyetted még az úristennel is, neked az a dolgod, hogy hajbókolj előtte, meg persze tejelj, mert a világjobbitás se megy pénz nélkül. Talán a legundorítóbb ember akivel valaha találkoztam.
SimplyRed
2023. június 18. 09:50
Ne legyünk álszentek, Jeszinek is van hasonló kollekciója. Ha nekünk szabad, akkor nekik is, ez így korrekt.
Héja
2023. június 18. 08:22
Érdemes reklámozni ezt aJuhász nevű futóbolondot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!