Pörzse: „A színesfém-kereskedelem a cigók kezében van”

2022. november 18. 12:14

A volt jobbikos képviselő megjegyzése pár másodperc lefagyást okozott a Magyar Hang stúdiójában.

2022. november 18. 12:14
null

Nem szoktuk sűrűn szemlézni a Magyar Hang Kötöttfogás című műsorát, de most különösen nagyot mentek Pörzse Sándorék. Megírtuk, hogy Gulyás Balázs explicit kijelentette, hogy ukránpárti álláspontot képvisel, de a műsornak volt egy másik érdekes része is.

A volt jobbikos országgyűlési képviselő, Pörzse Sándor ugyanis a műsor egy pontján leszögezte: „A színesfém-kereskedelem cigó kézben van”.

A sommás kijelentés előzménye, hogy Gulyás Balázs felhozta témaként, hogy mivel az állam által kiírt koncessziós pályázatot a MOL nyerte, jövő júliustól a társaság látja el az állami hulladékgazdálkodási közfeladatot. Pörzse szerint ez a színesfémet is érinti, ennek kapcsán sütötte el cigányozós megjegyzését.

A stúdióban pár másodperc csendet követően a feszültséget Gulyás Balázs oldotta fel egy vállveregetéssel kísért „régi Pörzse visszatért” megjegyzéssel.

„Ezzel én nem minősítek, ez tény” – értetlenkedett Pörzse, miközben Csintalan Sándor kezébe temette az arcát.

„150-200 000 cigány embert érint, ha ez megtörténik, és nagyon komoly szervezkedés van a háttérben, mert nem akarják ezt elfogadni, hiszen mi a fenét fognak ezután csinálni, amikor most már harmadik generációjuk ezzel foglalkozik” – ecsetelte tovább, hogy szerinte mi a helyzet.

A jelenet a 36. és 39. perc között látható az alábbi videóban.

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. november 19. 06:42
Nem kedvelem Pörzse Sanyit, de tetszik vagy sem, igaza van! Ezt, mint szabolcsi mondom!
Hajni37
2022. november 18. 22:14
A magyarországi cigányok létszámáról. A legutóbbi országos népszámláláskor 390 ezren vallották magukat romának. A Kemény féle kutatások és a Magyar Tudományos Akadémia adatai alapján létszámuk 650 ezer és 700 ezer fő között van. A Debreceni Egyetem közelmúltbeli 800 ezres felmérése komolytalan lett, mivel a saját bevallásuk szerint is beleszámolták a telepszerúen mélyszegénységben élő nem romákat, a vegyesházasságban élő százezret, illetve a félanalfabéta cigány kisebbségi vezetők bemondásaira alapoztak, akik a minél nagyobb költségvetési források lenyúlása érdekében minden érintettet duplán számoltak. Csak hogy tudjuk hányan vannak.
Hóvirágcsempész
2022. november 18. 17:18
„A színesfém-kereskedelem a cigók kezében van” És ez kurvára igaz , bárki is mondja . Miért nem lehet ez állami monopólium ? Hozzanak egy törvényt rá , és jónapot .
machet
2022. november 18. 16:18
Ilyen Pörzse szintű emberek beszélnek Magyarországról.Nevetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!