Tüzelő katyusa – Megnéztük Kálmán Olga műsorát a Hír TV-n

2017. március 14. 18:21

Csunderlik Péter
hvg.hu
Az Egyenesen Kálmán Olgával túlságosan is ismerős, riportalanytól függően ugyanazt az álnaívát vagy smasszert látjuk, mint korábban. A megújulás hiányát lassan már erényként is felfoghatjuk.

„Kálmán Olga Hír TV-hez igazolása után olyan felhördülés támadt, mintha vége lett volna az addig ismert világnak. Valójában az Egyenesen Kálmán Olgával túlságosan is ismerős, riportalanytól függően ugyanazt az álnaívát vagy smasszert látjuk, mint korábban. A megújulás hiányát lassan már erényként is felfoghatjuk ebben a mindig átöltöző országban, pedig a következetességnek itt legtöbbször csak a lustaság az oka vagy a fantázia hiánya.

»Ki tudja, mit hoz az élet. Gondolta-e, hogy ebben a stúdióban fogunk beszélgetni valaha?« – vágott vissza Vona Gábor az Egyenesen Kálmán Olgával című régi-új műsorban, és valóban, egyszerre bizsergető és borzongató belegondolni, hogy a rendszerváltás után egy emberöltővel oda jutottunk, hogy Simicska Lajos töpörödő médiabirodalma lett a szólásszabadság magyarországi bástyája.

Isten hozott mindenkit az alternatív tér-idő kontinuumban, amelyben Biff Tannen az USA elnöke, és a rendszer ellen forduló Simicskát korunk Nagy Imréjeként méltatják! Ha valaki ezzel a forgatókönyvvel lepett volna meg a 2014-es választás előtt, szanatóriumba utalom. A rendszerváltás utáni Magyarország legsűrűbb napja kellett ehhez a ki tudja hova vezető együttálláshoz, az hogy 2015 februárjában Simicska Lajos felrobbantsa a G-gránátot.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 30 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"álnaiv smasszer" - a legaljasabb párosítás.

Egyre inkább megtalálják a valódi helyüket a médiában: Simicskáé Vona, KO, Stumpf:-))))

Én téged a te párhuzamos univerzumba illő forgatókönyveddel most is símán szanatóriumba utalnálak, Petike.

Olgával és Simicskával együtt.

"Minden a régiben: Tölgyessy Péter még mindig kiemelkedik az elemzők közül, Kálmán Olga pedig még mindig szerepet kaphatna az Oroszországból szeretettel című James Bond-filmben."

Hisztizsák egyetlen erénye, hogy még van olyan igénytelen ember, aki szóba áll vele. Kálmán Olga olyan újságíró, mint lappantyú a cinegék között.

Csak szeretném emlékeztetni A G-lajost, Olgát, Zazrivecet és a hvg-s kiszsenit arr, hogy Orbánt hagyták már ott harcostársai, és nem könyörgött nekik, hogy piti-piti, mindent megkaptok, csak maradjatok.

És bár mindenki, de főleg a balliberális megmondó siserehad nagy bőszen temette őt és a pártot, utólag és hosszút távon javára vált az acsarkodók távozása.

Ki ismeri, vagy veszi komolyan ma Fodor Gábort, Ungár Klárát vagy Szelényi Zsuzsát, mint politikai szereplőt? Most ehhez a savas, habos vegyülethez vetődött G-Laci, aki az Orbánnal szemben kreált, petritálban kitenyésztett Vona-Jobbikkal próbál helyzetbe kerülni.

Gránitra harapnak, most is.

Válaszok:
Morgen | 2017. március 14. 21:21

Videón megnéztem a Tölgyessy-interjút, Olgica egyfolytában minősített volna (negatívan) a kérdéseivel, amikor az alany Orbán rendszerét elemezte.
Nem jött be neki.
Mellesleg a legjobb elemzés volt az egész rendszerváltás utáni időszakról és Orbán víziójáról,rendszeréről és személyiségéről(korántsem csak negatív, de nem is pozitív).

Olga hogyan beszélgetett volna Simicskával, mint Fidesz közeli oligarchával két-három évvel ezelőtt?

Vona Gábor, aki hatalmas elszámoltatást ígér mindenkivel szemben, akik kormányközeliként szerezték vagyonukat, Simicskát is el fogja számoltatni? Vagy az ő pénzére azért szüksége lesz a Jobbiknak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés