Média

A Figyelő főszerkesztője lett Lánczi Tamás

2017. február 7. 17:23
Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője a Figyelő új főszerkesztője lett.

A nemrég Schmidt Mária tulajdonába került Figyelő hetilapnak Lambert Gábor főszerkesztő távozása után új vezetője lesz Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője személyében.

A tulajdonosváltás után háromfős szerkesztőbizottság érkezett a laphoz: Lánczi Tamás, L. Simon László és Tallai Gábor vették át a Figyelő szerkesztését. Az eddigi főszerkesztő röviddel ezután távozott a laptól.

„A javaslatok kidolgozásáért felelős szerkesztőbizottság ajánlásokat tett a szerkesztőségnek az újság vizuális és strukturális átalakítására, amelyet a lap munkatársai megvitattak és módosított formában elfogadtak. A megújulás mind az online, mind a print változatot érinti. A szerkesztőbizottság ezzel a feladatát elvégezte és megbízatása lejárt. A mai naptól a lap főszerkesztői feladatait Lánczi Tamás látja el. A szerkesztőség nevében: Lánczi Tamás; Kamasz Melinda; Brückner Gergely” – olvasható a Figyelő honlapján.

 

Összesen 34 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ennek az embernek nem igen mernék egy százast se kölcsönadni! (Lehet, hogy Pártunk és Kormányunk éppen ezért látja el őt jócskán zsebpénzzel...:)

LOL
B+!
Te komcsizol amikor rendszeresen a Bal-Rad-ról idézel?

Minjárt ídézi a Bal-Rad-ot.

Tunya egy vöröske troll.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés