Kutatók számára hirdet ösztöndíj-pályázatot a Molnár Tamás Kutatóközpont

2016. március 29. 10:08
Kutatók számára hirdet pályázatot a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Molnár Tamás Kutatóközpontja elsősorban a névadó munkássága, 18-20. századi magyar eszmetörténet és politikai gondolkodás témakörében. Az ösztöndíj ideje alatt részt kell venni az intézet munkájában, a végére le kell adni a teljes tudományos munkát.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora pályázatot hirdet kutatók számára a modern és kortárs eszmetörténet témakörében.

A pályázat benyújtásának feltétele MA, illetve MSc-fokozat vagy azzal egyenértékű diploma megléte.

A pályázatok elbírálása során előnyben részesülnek azok a kutatási témák, amelyek illeszkednek a Molnár Tamás Kutató Központ tevékenységébe (Molnár Tamás munkássága;
XVIII-XX. századi magyar eszmetörténet; XVIII-XX. századi politikai és társadalmi gondolkodás története).

A pályázati anyagnak a következőket kell tartalmaznia: részletes munkaterv (legfeljebb 1000 szó) a pályázat keretében vállalt tudományos célkitűzésekről; önéletrajz és publikációs jegyzék (csak az MTMT-ra alapozott publikációs jegyzék elfogadható); két szakmai ajánlólevél.

A pályázat keretében elnyerhető támogatás összege havi bruttó 190 000 Ft, időtartama 8 hónap, amelynek végére a pályázónak el kell készítenie a pályázatban vállalt, legalább 6 ív terjedelmű tudományos munkát. A támogatást elnyertek kötelesek részt venni a Molnár Tamás Kutató Központban folyó tudományos munkában. A havi támogatás feltétele a rendszeres kutatási beszámoló készítése.

A pályázati anyagot postai úton és elektronikus formában (pdf-ben) kell eljuttatni az alábbi címekre: mota@uni-nke.hu;
Postacím: Nemzeti Közszolgálati Egyetem – Molnár Tamás Kutató Központ, 1581 Budapest, Pf. 15.
A pályázatok beérkezésének határideje: 2016. április 25.
A pályázattal kapcsolatban további felvilágosítást Ekert Mária (ekert.maria@uni-nke.hu) nyújt.

 

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában