Jótékonysági bált szerveznek az MCC-s diákok

2016. február 29. 11:56
Március 5-én immáron kilencedik alkalommal rendezik meg a Mathias Corvinus Collegium jótékonysági bálját, a Corvin bált. A jótékonysági koncerttel egybekötött rendezvényen befolyó összegből a Csodák Csodája Alapítványt támogatják az MCC-s diákok.

Kilencedik alkalommal rendezik meg a Mathias Corvinus Collegium diákjai jótékonysági báljukat, a Corvin Bált. A március 5-re tervezett rendezvénynek az MCC Gellért-hegyi épülete ad otthont. Ez a bál a Collegium lakói számára hagyomány, mely azon MCC-s projektek egyikéből nőtte ki magát, amelyeknek célja a társadalom hátrányos helyzetű rétegeinek támogatása.

A projektek szervezésével a hallgatók első kézből sajátíthatják el a nonprofit szervezési módszertan alapjait. Az MCC oktatási programjában kiemelt szerepet játszik a szociális felelősségvállalás hangsúlyozása. Ennek fényében a rendezvény egyik kimondott célja, hogy erre más egyetemisták figyelmét is felhívja. 

Idén a jótékonysági koncerttel egybekötött bálon befolyó összegből a fogyatékos gyerekek mindennapjait segítő, Csodák Csodája Alapítványt szeretnék támogatni a Collegium hallgatói.

A Corvin bál főszervezőjétől, Kun Éduától megtudtuk, hogy a Csodák Csodája Alapítvány éves költségvetésének 100 százalékát tervezik összegyűjteni. Erre meg is van minden esélyük, hiszen a teljes Collégiumi összefogás mellett, számos, a bál lebonyolításához szükséges felajánlást kapnak támogatóiktól. 

A szórakozás mellett a Corvin Jótékonysági Bál célja, hogy felhívja az egyetemisták figyelmét a társadalmi felelősségvállalás és a jótékonykodás fontosságára. A részvétel jegyvásárláshoz kötött, amely tartalmazza a teljes étel- és italfogyasztást.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés


Ajánljuk még a témában